طرز تهیه کیک حلوا سرآشپز های معروف
کیک حلوا یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین کیک هایی است که شما میتوانید با مواد اولیه محدود آن را در خانه آماده کنید.
به گزارش ایلنا، کیک حلوا از کیک های مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود و می توان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. برای آنکه مراسم خود را متفاوت تر برگزار کنید، پیشنهاد می کنیم دستور پخت این کیک حلوای معروف را در این بخش دنبال کنید.
مواد لازم کیک حلوا
مواد لازم |
مقدار |
آرد سفید |
175 گرم |
3 عدد |
|
شکر |
120 گرم |
کره |
100 گرم |
شکلات تلخ |
80 گرم |
کاکائو |
1 قاشق |
بکینگ پودر |
نصف قاشق چایخوری |
آب |
4 قاشق |
نمک |
نوک قاشق چایخوری |
وانیل |
نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک حلوا با فر
-
برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلات ها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
-
در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
-
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
-
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.
-
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند.
-
با فرچه داخل کاغذ های مافین را با روغن چرب کنید و 1/4 از مایه کیک را داخل آن ها بریزید.
-
سپس قالب های مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. بعد از گذشت 20 دقیقه با یک عدد خلال دندان مافین ها را تست کنید که پخته باشند.
-
حلوای آماده شده از قبل را داخل قیف بریزید و روی مافین ها تزیین کنید.
-
برای شیک تر شدن نتیجه کار، بهتر است رنگ حلوایتان با رنگ کیک کمی متفاوت تر باشد.
منبع: نمناک