خبرگزاری کار ایران

ظرفی که نگهداری آبلیمو در آن خطرناک است

ظرفی که نگهداری آبلیمو در آن خطرناک است
کد خبر : ۱۴۲۰۲۱۴

برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل باید آن را در ظروف مناسب و بی خطر بریزید و در دمای مناسب یخچال قرار دهید تا کپک نزند.

به گزارش ایلنا، بسیاری از ما در فصل لیمو ، آب لیموی طبیعی تهیه می کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند ، تغییر رنگ و مزه می دهد و کپک می زند. بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند. در این بخش به شما می گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو

مناسب ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای هستند زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی دهد. پس بهتر است پس از خرید لیمو های درشت و سالم و آبگیری آنها، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه ای دردار بریزید.

ظرفی که نگهداری آبلیمو در آن خطرناک است

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.

ظرفی که نگهداری آبلیمو در آن خطرناک است

ظروف پلاستیکی برای نگهداری آبلیمو ممنوع

برای نگهداری آبلیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود.

آبلیمو را در بطری های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید

آبلیمو را در بطری های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید زیرا از آب لیمو در منازل به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک استفاده می کنند و وقتی مقادیر زیادی در ظرف های حجیم نگهداری می شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می شود.

آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آبلیموها تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.

 ظرفی که نگهداری آبلیمو در آن خطرناک است

نکات نگهداری آبلیمو

توصیه ما این است که آبلیمو را در ظرف مناسب ریخته و در جای خنک و دور از آفتاب نگهدارید. اگر آبلیمو در آفتاب نگهداری شود، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می شود زیرا ویتامین C موجود در آبلیمو به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود.

بهترین دما، برای نگهداری آبلیمو دمای یخچال است.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز