خبرگزاری کار ایران

نکات مهم برای پاک کردن و شستشو قارچ

نکات مهم برای پاک کردن و شستشو قارچ
کد خبر : ۱۴۱۹۴۶۶

قارچ یک سبزی پرخاصیت است که به دلیل طعم و عطر خوبش، در بسیاری از غذاها استفاده می شود. برای اینکه قارچ تازه بماند و طعم و عطر خود را حفظ کند، باید به درستی پاک و شسته شود.

به گزارش ایلنا، اگر قارچ ها را برای مصرف فوری نمی خواهید، بهتر است آنها را نشویید. زیرا شستشوی قارچ باعث جذب آب و له شدن آن می شود. اگر قارچ ها را برای نگهداری در یخچال می خواهید بشویید، آنها را به مدت 2-3 دقیقه در آب سرد بشویید و سپس آنها را با یک دستمال خشک کنید.

قارچ ها را با یک دستمال مرطوب یا یک برس نرم پاک کنید. از آب برای پاک کردن قارچ استفاده نکنید، زیرا باعث جذب آب و له شدن قارچ می شود. اگر قارچ ها کثیف هستند، می توانید با یک چاقو، قسمت های کثیف آنها را جدا کنید.

نکات مهم برای پاک کردن و شستشو قارچ

نکات مهم در پاک کردن و شستشوی قارچ

قارچ ها را از ساقه جدا نکنید. زیرا ساقه قارچ به حفظ رطوبت آن کمک می کند.

اگر قارچ ها دارای لکه های تیره هستند، آنها را جدا کنید.

اگر قارچ ها دارای پوسته هستند، می توانید آنها را با یک چاقو پوست بگیرید.

قارچ ها را در آب سرد بشویید. آب داغ باعث از بین رفتن مواد مغذی قارچ می شود.

قارچ ها را پس از شستشو، به سرعت آبکشی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

روش نگهداری قارچ:

قارچ ها را می توان به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری قارچ در یخچال، آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف در بسته قرار دهید.

روش فریز کردن قارچ:

قارچ ها را می توان به مدت 6-12 ماه در فریزر نگهداری کرد. برای فریز کردن قارچ، آنها را به صورت ورقه ای یا مکعبی خرد کنید. سپس آنها را در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر بگذارید.

نکات مهم برای پاک کردن و شستشو قارچ

روش پخت قارچ:

قارچ ها را می توان به روش های مختلف پخت، مانند بخارپز، سرخ کردن، کباب کردن، آب پز کردن یا گریل کردن، پخت.

نکات پخت قارچ:

قارچ ها را زیاد نپزید، زیرا باعث سفت شدن آنها می شود.

قارچ ها را با حرارت متوسط بپزید.

قارچ ها را می توان به تنهایی یا همراه با سایر مواد غذایی، مانند گوشت، سبزیجات یا سس، پخت.

منبع: چاره دان

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز