خبرگزاری کار ایران

این کیک رژیمی را فقط با سه قلم مواد درست کنید

این کیک رژیمی را فقط با سه قلم مواد درست کنید
کد خبر : ۱۴۱۷۶۳۴

کیک رژیمی با سیب یکی از انواع کیک‌های رژیمی است که بدون شکر، روغن و آرد تهیه می‌شود و شیرینی طبیعی دارد، بنابراین شما می‌توانید با خیال راحت آن را بخورید.

به گزارش ایلنا، کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن یا بیماری‌هایی مانند دیابت هستند، منع مصرف شیرینی‌جات دارند و به همین دلیل نمی‌توانند از طعم خوب کیک و دسر لذت ببرند؛ اما کیک‌های رژیمی که با شیرین کننده‌های طبیعی مثل عسل و یا میوه تهیه می‌شوند، می‌توانند حس خوب خوردن یک کیک خوشمزه را برای این افراد به همراه داشته باشند. این کیک رژیمی با سیب یکی از انواع همین کیک‌هاست که برای شیرین کردن آن از قند طبیعی میوه استفاده می‌شود. می‌توانید این کیک خوشمزه و بسیار آسان را ظرف مدت نیم سلاعت در منزل تهیه کنید و با خیال راحت و بدون استرس از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه این کیک رژیمی خوشمزه را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

مواد لازم

سیب: ۲ عدد

پودر کاکائو: ۶۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

بکینگ‌پودر: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

این کیک رژیمی را فقط با سه قلم مواد درست کنید

برای درست کردن این کیک خوشمزه و رژیمی کار زیادی ندارید. کافی است سیب‌ها را پوست و به چهار تکه تقسیم کنید. حالا تکه‌های سیب را همراه با تخم‌مرغ‌ها، پودر کاکائو و بکینگ پودر داخل دستگاه میکسر یا غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در این مرحله کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. اگر از مایکروفر استفاده می‌کنید، مدت ۴ دقیقه برای پخت این کیک کافی است. به همین راحتی کیک خوشمزه و رژیمی شما آماده است که می‌توانید با خیال راحت و بدون استرس چاق شدن آن را بخورید و لذت ببرید، نوش جان.

نکات تکمیلی

۱ ـ سعی کنید از سیب شیرین برای تهیه این کیک استفاده کنید. سیب ترش زیاد برای درست کردن این کیک مناسب نیست.

۲ ـ اضافه کردن پودر کاکائو به این کیک به شما حس خوردن کیک شکلاتی را می‌دهد، اما اصراری نیست و اگر کاکائو دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.

۳ ـ این کیک را به مدت سه روز می‌توانید داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز