گیپا کرمانی غذای لذیذ و محلی کرمان و لرستان
گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که تهیه آن، میتواند رضایت اعضای خانواده را به دنبال داشته باشد.
به گزاش ایلنا، گیپا کرمانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که با درست کردن آن میتوانید از یک تنوع غذایی برخوردار شوید.
مواد لازم:
برنج ۲۵۰ گرم
شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم
زعفران نصف فنجان
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
زیره ۱ قاشق سوپ خوری
لپه ۱ فنجان
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را سرخ کنید و برنج و لپه را با زیره، زعفران آب شده و گوشت چرخ کرده با کمی نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل مخلوط میکنیم و حسابی سرخ میکنیم.
شکمبه برش زده را هم به صورت مستطیلی باز میکنیم و از مواد داخل آن گذاشته و به صورت بقچه بسته بندی میکنیم و با نخ تمیز دور آن را میپیچیم.
با سوزن چند سرواخ میزنیم تا هنگام پختن باد نکند.
داخل قابلمه آب میریزیم تا روی شکمبههای پر شده را بگیرند و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت میگذاریم بپزند.
آب آن که کامل جذب شد، سپس ارام نخ را میبریم و غذا را در ظرف میچینیم.
منبع: فرارو