طرز تهیه کیک جوی دوسر پرک
اگر به دنبال یک کیک رژیمی و ساده هستید که در کمترین زمان هم پخته و آماده شود ما به شما کاپ کیک جوی دوسر و هویج را پیشنهاد میدهیم.
به گزارش ایلنا، اگر در حال گرفتن رژیم هستید یا ورزش میکنید، احتمالا تمایل به حذف شکر و آرد و در واقع کیک از رژیم غذایی خود دارید. با این حال نگران نباشید. زیرا میتوانید به جای آرد از جوی دوسرپرک استفاده کنید و برای شیرین شدن کیک نیز روی شیرینی شیر حساب باز کنید. با این کار هم میتوانید کاپ کیک بخورید و هم پروتئین کافی به بدنتان برسانید.
مواد لازم برای تهیه کیک جوی دوسر پرک
جوی دوسرپرک: ۲ فنجان
شیر: یک و نیم فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
هویج رنده شده: یک عدد
گردوی خردشده: یک دوم فنجان
دارچین: دوقاشق غذاخوری
عسل یا شکر: به دلخواه
طرز تهیه کیک جوی دوسر پرک
۱. ابتدا مواد خشک شامل جوی دوسرپرک، بکینگ پودر، دارچین، هویج رنده شده و گردو را با هم مخلوط کنید.
۲. سپس در یک ظرف جداگانه شیر و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید. برای کسانی که به دنبال سالم خوری هستند اضافه کردن شکر توصیه نمیشود. در غیر این صورت شکر را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. درنهایت مواد خشک را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید.
۴. مواد را در قالبهای کوچک یا فنجان تقسیم کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید. بعد از ۲۰ دقیقه کاپ کیک شما آماده است.
۵. البته بهتر است قبل از بیرون آوردن کیک از فر با یک خلال دندان یا چنگال از پخت کامل آن مطمئن شوید. خلال دندان را در کیک فرو کنید اگر چیزی به آن نچسبید کیک کاملا پخته است. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین