روش تهیه اسنک ژامبون، خوشمزه و پر طرفدار
اسنک ژامبون معمولاً به عنوان یک وعده غذایی سریع و خوشمزه برای مصرف در طول روز، به خصوص در سفرهای پیکنیک و گردشگری استفاده میشود.
مواد لازم : |
|
---|---|
نان تست |
۱ بسته |
ژامبون گوشت یا مرغ |
۴۰۰ گرم |
فلفل دلمه سبز کوچک |
۱ عدد |
قارچ |
۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا |
۱ بسته کوچک معادل ۱۸۰ گرم |
سس خردل |
به مقدار لازم |
سس کچاب |
به مقدار لازم |
به مقدار لازم |
|
پودر آویشن |
به مقدار لازم |
فلفل قرمز (اختیاری) |
به مقدار لازم |
دستور پخت اسنک ژامبون در منزل
مرحله اول
ابتدا ژامبونها را نگینی خرد کنید، به سلیقه و با توجه به ذائقه خودتان میتوانید از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید و بعد قارچها را تمیز بشورید و خشک که شد به شکل حلقهای و نازک برش بزنید، و کنار بگذارید، از قارچ تازه استفاده کنید که سیاه نشود.
مرحله دوم
سپس یک فلفل دلمهای را تمیز بشورید و خشک کنید و نگینی و ریز خرد کنید و بعد در یک ظرف ژامبون و فلفل دلمه و قارچها را بریزید و سپس پنیر پیتزا را به آنها اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، بعد کمی پودر سیر روی مواد بریزید.
مرحله سوم
میتوانید به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان کمی پودر فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد مقداری از مواد را بردارید و بین دو نان تست قرار دهید و کمی نان را فشار دهید و داخل تستر قرار دهید تا اسنکها آماده شوند.
مرحله چهارم
بعد از این که اسنک ژامبون آماده شد، آنها را از تستر بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید و بعد روی آنها مقداری سس خردل بریزید و سپس مقداری هم سس کچاب روی اسنکها بریزید و بعد کمی پودر آویشن روی آنها بپاشید و تزئین کنید.
مرحله پنجم
سپس اسنک ژامبون را در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس کچاب و سس خردل و سس مایونز به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی یا یک میان وعده خوش طعم و ساده و سریع برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع مخلفات و دورچین سرو کنید.
منبع : پانا مگ