خبرگزاری کار ایران

روش تهیه ترشی توت فرنگی، جدید و خوشمزه

روش تهیه ترشی توت فرنگی، جدید و خوشمزه
کد خبر : ۱۳۶۰۵۳۶

ترشی توت فرنگی ممکن است به گوش تان نخورده باشد اما اگر از طرفداران ترشی هستید حتما ترشی توت فرنگی را امتحان کنید. برای تهیه ترشی یا مربا توت فرنگی حتما به یاد داشته باشید که از توت فرنگی تازه استفاده کنید.

به گزارش ایلنا، از خواص توت فرنگی می توان به داشتن کلسیم ویتامین کا و… اشاره کرد. این ترشی بسیار زود تهیه می شود و همین طور بعد از گذشت ۲۴ ساعت قابل مصرف است و می توانید این ترشی را به مدت ۱ ماه در یخچال نگه داری کنید.

زمانی که از توت فرنگی برای تهیه مربا، سس، کمپوت یا سایر موارد استفاده می کنید می توانید طعم شیرین آن را همیشه همراه خود داشته باشید اما ممکن است بعضی افراد عاشق ترشیجات باشند که این ترشی مناسب آن ها است. از این ترشی می توانید به عنوان دورچین غذاهای خود و تزیین و زیبا تر شدن سالاد ها نیز استفاده کنید. امروز طرز تهیه ترشی توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم:

میزان مورد نیاز :

توت فرنگی

به مقدار لازم

شکر

۱/۴ پیمانه

آب

۲/۳ پیمانه

نمک

۲ ق غذاخوری

سرکه

به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی توت فرنگی خانگی

مرحله اول: آماده کردن مواد لازم

در یک قابلمه ۲/۳ پیمانه آب بریزید سپس شکر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. وقتی ترکیب جوش آمد توت فرنگی ها را که از قبل شسته بودید اضافه کنید. بنا به سلیقه خود می توانید برگ سبز توت فرنگی را جدا کنید یا توت فرنگی ها را برش دهید.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد

مواد تهیه شده را از روی گاز برداشته و در ظرف دیگری ریخته مقداری سرکه به آن اضافه کنید. توت فرنگی های ترشی شده طعم بسیار خوبی دارند. می توانید از این توت فرنگی ها در تهیه سالاد و ساندویچ استفاده کنید و کمی پنیر و کراکر را در دستور غذایی خود بگنجانید.

زمانی که مایع به دست آمده را به تنهایی فریز می کنید می توانید از آن یک نوشیدنی خوب تهیه کنید. کمی نعناع، کمی یخ و کمی آب توت فرنگی به ظرف اضافه کنید و آب را بدان بیفزایید. اگر این توت فرنگی ها منجمد شده اند می توانید به عنوان تکه یخ از آن استفاده کنید و بعد از ذوب شدن آن را بنوشید.

روش تهیه ترشی توت فرنگی، جدید و خوشمزه

فوت و فن های طرز تهیه ترشی توت فرنگی

مقدار سرکه بستگی به شما دارد اگر می خواهید ترش تر شود می توانید مقدار بیشتری از سرکه استفاده کنید.

برای حفظ رنگ از سرکه سفید استفاده کنید.

ظرفی شیشه ترشی را خوب بشورید و باید عاری از هر گونه چربی باشد و گرنه ترشی کپک می زند.

می توانید شکر را حذف کنید ولی برای تعادل در مزه ها ایجاد اضافه شده است.

منبع: دلگرم

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز