روش تهیه مافین هلو عصرانه خوشمزه
مافین هلو یکی از کیک و دسرهای خوشمزه تابستانی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین هلو در ادامه با ما همرا شوید.
به گزارش ایلنا، امروز با یه دستور کیک دیگه به اسم مافین هلو در خدمتتون هستیم. هلو یکی از میوههای پرطرفدار و خوشمزه فصل تابستونه و مصرف زیادی مخصوصا در کیک و دسر داره. تا این فصل قشنگ تمام نشده بهتره یه کیک مافین خوشمزه با طعم تابستانی را با ما امتحان کنید و از لذتش بینصیب نمونید.
مواد لازم برای تهیه مافین هلو برای 6 نفر
آرد 195 گرم ( یک و نیم پیمانه)
شکر 100 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ خ
دارچین ¼ ق چ خ
نمک ¼ ق چ خ
جوز هندی 1/8 ق چ خ
روغن مایع 80 میلیلیتر(1/3 پیمانه)
عسل 1 ق غ خ
تخم مرغ 1 عدد
شیر 120 گرم(1/2 پیمانه)
وانیل ¼ پیمانه
هلو خرد شده 1 و ½ پیمانه ( 2 عدد هلو کوچک)
مواد لازم برای رومال ساده:
شکر 1 و ½ ق غ خ
دارچین 1 پنس (1/8 ق چ خ)
مواد لازم برای رومال کرامبل:
شکر قهوهای 70 گرم
آرد 60 گرم
کره آب شده 30 گرم
طرز تهیه مافین هلو در منزل:
در اولین مرحله مواد خشک که شامل: آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، وانیل و جوز هندی رنده شده را با هم مخلوط میکنیم.
نکته: اگر وانیل مایع است آنرا با مواد تر و تخم مرغ مخلوط کنید.
در مرحله دوم مواد تر شامل: تخم مرغ، شیر، عسل و روغن مایع را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند.
در مرحله سوم مواد تر را به مواد خشک اضافه میکنیم. هنگام ترکیب مواد تر و خشک آنرا زیاد هم نزنید تا مافین شما بیش از حد سفت نشود. بهتر است کمی آرد مشخص باشد و کاملا ترکیب نشود.
در مرحله چهارم هلوهای خرد شده را به مواد اضافه نموده و با لیسک دورانی هم میزنیم تا هلوها خوب ترکیب شوند. در این مرحله نیز دقت کنید زیاد مواد همزده نشوند.
در مرحله پنجم کپسولهای کاغذی مافین را در قالب مافین قرار داده و به مقدار مساوی از مواد در قالبها میریزیم.
مرحله ششم تهیه رومال برای مافین است. 2 راه برای رومال به شما پیشنهاد میشود:
-
اول رومال ساده است که مخلوط مقداری شکر سفید و دارچین است که روی مافین میپاشید. میتوانید بسته به ذائقه خود دارچین را حذف کنید. وجود شکر سفید روی مافین رنگ آن را طلایی کرده و حالت تردی به آن میدهد.
-
دوم رومال کرامبل است که مخلوطی از مقداری شکر قهوهایی و آرد است. اگر مایلید تکههای هلو ریز خرد شده با آنها مخلوط کنید و مقداری کره آب شده به آن بیافزایید و این مخلوط را روی مافین ها بریزید.. این رومال، ترکیب گلولهای و کرامبل به مافین میدهد.
دمای فر را از قبل بر روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و مافینها را حدود 15 دقیقه در فر قرار میدهیم.
نکته: اگر رومال مافین کرامبل باشد نیاز به کمی زمان بیشتر برای پخت دارد. پس از 15 دقیقه با خلال دندان در مافین فرو کنید و بیرون بیاورید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد مافین شما پخته شده است.
نحوه نگهداری مافین هلو
مافینها در ظرف دردار در دمای محیط؛ به مدت 2 روز ، در یخچال به مدت 4 روز ماندگاری دارد. حتی میتوانید آن را تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
منبع : رویسا