طرز تهیه شربت ترخون برای برطرف کردن رفع عطش
شربت ترخون جزو متفاوتترین شربتهایی است که میتوانید امتحان کنید. ترخون به دلیل عطر و بوی دلنشینی که دارد، جزو سبزیجاتی است که طرفداران زیادی دارد و معمولا هم برای خوش عطر کردن غذا از آن استفاده میشود.
به گزارش ایلنا، شربت ترخون جزو متفاوتترین شربتهایی است که میتوانید امتحان کنید. ترخون به دلیل عطر و بوی دلنشینی که دارد، جزو سبزیجاتی است که طرفداران زیادی دارد و معمولا هم برای خوش عطر کردن غذا از آن استفاده میشود. حالا اما با اضافه کردن این سبزی به شربت، میتوانید یک نوشیدنی ضد عطش و خوشمزه درست کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. در این مطلب سراغ آموزش مرحله به مرحله تهیه شربت ترخون خواهیم رفت.
ترخون |
۳ تا ۴ شاخه (ترجیحا از ترخون تازه استفاده کنید) |
شکر |
⅕ لیوان |
آب |
⅕ لیوان |
طرز تهیه شربت ترخون مرحله به مرحله
برای داشتن یک شربت ترخون خوشمزه طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول؛ آب و شکر را بجوشانید
ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم؛ اضافه کردن ترخون
بعد از این که چند دقیقه آب به همراه شکر جوشید و شکر به خوبی در آب حل شد، ترخون را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۲ الی ۳ دقیقه جوش بخورد.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترکیب نهایی
بعد از این که ترکیب به خوبی جوشید، آن را خاموش کنید و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت خنک شود. بعد از این که خنک شد، میتوانید مایع را از یک صافی رد کنید تا تفالههای ترخون از شربت خارج شوند و مایع ظاهر بهتری پیدا کند.
شربت ترخون را میتوانید به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید. برای آناده کردن یک لیوان شربت ترخون، مقداری از شربت غلیظ در لیوان بریزید و باقی را با آب خنک پر کنید.
منبع: آکالا