طرز تهیه بلغور پلو ترکیه
بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته میشود تهیه میگردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است. یارما پلو یا بلغور پلو ترکیهای به تنهایی یا به همراه گوشت، مرغ، پنیر فتا یا ماست سرو میشود.
به گزارش ایلنا، یارما پلو یا بلغور پلو ترکیهای شباهت زیادی با استانبولی پلو خودمان دارد با این تفاوت که به جای برنج از بلغور گندم استفاده میشود. در این مطلب شما را با بلغور پلو آشنا میکنیم.
بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته میشود تهیه میگردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است. یارما پلو یا بلغور پلو ترکیهای به تنهایی یا به همراه گوشت، مرغ، پنیر فتا یا ماست سرو میشود.
یارما پلو در ترکیه با طعم تند آماده میشود، ولی اگر ذائقه شما به تندی عادت ندارد میتوانید فلفل کمی به آن بزنید یا فلفل قرمز را از دستور حذف کنید.
مواد لازم بلغور پلو ترکیهای
طرز تهیه
بلغور را پارک کرده بشویید و به مدت ۲ ساعت در آب خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
فلفل سبز نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
گوجه را پوست گرفته پوره کنید و به همراه رب گوجه به پیاز داغ اضافه کرده تفت دهید تا غلیظ شود.
آب بلغور را خالی کرده به سس اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را با آب جوش بپوشانید و صبر کنید تا آب تبخیر شود سپس در قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه بلغور را دم کنید.
بلغور پلوی شما آماده است و میتوانید به همراه ماست چکیده سرو نمایید.
منبع: عصر ترکیه