دستور تهیه شیرینی هلال خامه
شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که به دلیل وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه و آسان آشنا می کنیم.
به گزارش ایلنا، شیرینی هلال خامه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که با خامه درست می شود به همین دلیل بافت نسبتا لطیفی دارد. برای تزئین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ میتوانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر کنید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافل های رنگی تزئینش نمایید.
شیرینی هلال خامه
مواد لازم شیرینی هلال خامه
خامه |
100 گرم |
آرد |
به میزان لازم |
کره |
100 گرم |
پودر شکر |
100 گرم |
زرده تخم مرغ |
1 عدد |
وانیل |
یک چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال |
|
زرده تخم مرغ |
1 عدد |
زعفران دم کرده |
یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر شکر |
1 قاشق چای خوری |
روغن مایع |
1 قاشق چای خوری |
شیر ، تخم مرغ ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.
خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد را الک کرده به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی درست شود ، خمیر را در پلاستیک بپیچید و 1 ساعت در یخچال استراحت بدهید.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 – 5 میلی متر پهن کنید و با کاتر هلالی ، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینی ها بکشید.
شیرینی ها را به مدت 10 – 12 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد ، سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینی ها را با کاردک از سینی جدا کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.
در صورت استفاده از وانیل شکری ، مقدارش را دو برابر کنید.
منبع:بیتوته