فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز
شما میتوانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا گران، مواداولیه بخرید و ۵ برابر حجم آن شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، برای شیرینی درستکردن باید حالتان خوب باشد؛ با بیحوصلگی و بداخلاقی شیرینیهای خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیشبندهایتان را ببندید.
مواد لازم:
شیر ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخورى
شکر ۴ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ / ۸ ق چای خوری
وانیل ۱ / ۸ ق چای خوری
طرز تهیه:
۱- در یک کاسهای همه مواد را با یکدیگر ترکیب میکنیم
۲- دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم وقتی حسابی داغ شد ۱ قاشق از مواد را داخل هر یک از مثلثها میریزیم
۳- پس از ریختن در ساندویچ ساز را میبندیم و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه میذاریم تا پخته شود.
نکته:
۱- دقت کنید بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل دستگاه نریزید، چون ممکن است بعد از پف کردن از دستگاه سرریز شود
۲- میتوانید داخل موادتون یک قاشق کاکائو هم اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.
به سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، کنجد، یا حتی تکههای میوه هم استفاده کنید.
منبع: برترین ها