دستور تهیه غذاهایی که می توانید با نان باگت درست کنید
با نان ساندویچی میتوانید خوراکی های بسیار متنوعی تهیه کنید، در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع غذا با نان ساندویچی را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ایلنا، اگر فکر می کنید با نان باگت یا ساندویچی فقط باید ساندویچ درست کنید کاملا در اشتباهید ، با نان ساندویچی میتوانید غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه ای درست کنید . در ادامه مقاله رسپی انواع غذا با نان ساندویچی را به شما آموزش می دهیم ، درست کردن غذا با نان ساندویچی هم ساده و سریع است و هم بسیار خوشمزه.
تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
مواد لازم تخم مرغ صبحانه با نان ساندویچی
باگت فرانسوی کوچک |
1 عدد |
تخم مرغ |
۶ عدد |
روغن مایع |
¼ فنجان |
نمک |
½ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه آسیاب شده |
¼ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده |
1 عدد |
موسیر کوچک خرد شده |
۱ عدد |
سیر خرد شده |
۱ حبه |
موزارلای خرد شده |
⅔ فنجان |
جعفری یا ریحان تازه خرد شده |
۲ قاشق غذا خوری |
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
نان باگت را از طول تقسیم کنید و وسطش را برش دهید و خمیر داخلش را خالی کنید.
تخم مرغ ها را به همراه روغن ، نمک و فلفل هم بزنید.
فلفل دلمه خرد شده ، موسیر خرد شده ، سیر خرد شده ، موزارلا ، جعفری و ریحان خرد شده را با تخم مرغ مخلوط کنید.
نان باگت ها را در سینی فر بچینید و داخلش مخلوط تخم مرغ را بریزید و به مدت 25 د قیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.
اگر نمیخواهید که انتهای نان ها خیلی برشته شود میتوانید دو انتهای نان را فویل بپیچید.
نان سیر یا نان ساندویچی
مواد لازم نان سیر یا نان ساندویچی
کره نرم |
۲۵۰ گرم یا ۱ فنجان |
پیازچه کوچک |
1 عدد |
جعفری |
دسته ای کوچک |
پونه کوهی |
دسته ای کوچک |
سیر |
۱۰ حبه |
۳ باگت تازه |
۲۵۰ گرم |
نمک دریا و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه نان سیر یا نان ساندویچی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.
کره را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود.
سبزی ها را تا حد ممکن ، ریز خرد کنید.
سیر را پوست گرفته رنده یا پوره کنید و با سبزیها و کره و نمک و فلفل مخلوط نمایید.
نان ساندویچی را به صورت حلقه های یک دست برش بزنید و مواد کره ای را رویش بمالید و داخل سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود.
پیتزا با نان ساندویچی
مواد لازم پیتزا با نان ساندویچی
برای 5 – 6 نفر
گوشت چرخ کرده |
۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه سبز |
۴ عدد |
زیتون |
۱۰ عدد |
کنسرو قارچ |
۱ قوطی |
پیاز |
۲ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون |
بقدر کافی |
پنیر پیتزا رنده شده |
بقدر کافی |
نان ساندویچی گرد و متوسط |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس پیتزا |
|
سس گوجه فرنگی |
نصف لیوان |
سیر |
۶ حبه |
روغن زیتون |
۴ قاشق سوپخوری |
پور آویشن |
۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
بقدر کافی |
برای تهیه سس سیر را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهیدو سپس سس گوجه فرنگی ، پودر آویشن ، نمک و فلفل بزنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و کناری بگذارید.
برای تهیه مواد روی پیتزا ،پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
رب گوجه فرنگی را با 2 لیوان آب مخلوط کرده رو روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد. در انتها آب گوشت باید کاملا کشیده شود.
فلفل دلمه را خرد کرده و با قارچ و زیتون خرد شده به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و در آخر نمک و فلفل بزنید.
نان ساندویچی ها را از وسط برش زده و تمام سطح نان را یک لایه سس بکشید و مخلوط گوشت را رویش بکشید و در آخر رویشان را با پنیر پر کنید و به مدت 10 – 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شده و رویش طلایی شود.
دسر ساده و خوشمزه با نان ساندویچی
مواد لازم دسر ساده و خوشمزه با نان ساندویچی
نان ساندویچی |
۲ عدد |
تخم مرغ |
۲ عدد |
شکر |
۴ قاشق غذا خوری |
شیر |
۱ قاشق غذا خوری |
گلاب |
۱ قاشق غذا خوری |
پودر هل |
۱/۴ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده |
۱ قاشق مربا خوری |
روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر ساده و خوشمزه با نان ساندویچی
برای این دسر بهتر است از نان ساندویچی های بیات شده استفاده کنید.
نان ساندویچی ها را به صورت حلقه های منظم برش بزنید.
همه مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
تابه ای نچسب را روی حرارت بگذارید و کمی با روغن کف تابه را چرب کنید.
برش های نان ساندویچی را به سرعت داخل مخلوط تخم مرغ بچرخانید و دو طرفش را سرخ کنید و به دلخواه تزئین نمایید.
نان ساندویچی شکم پر
مواد لازم نان ساندویچی شکم پر
گوشت چرخ شده |
۲۵۰ گرم |
پیاز رندهشده |
۱ عدد |
سیبزمینی متوسط نگینی خرد شده |
۲ عدد |
فلفل دلمهای |
۱/۲ عدد |
قارچ |
۱۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی |
۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
زردچوبه |
۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز |
۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن |
۱ قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا |
به میزان لازم |
نمک |
به میزان لازم |
نان باگت |
به میزان لازم |
2 قاشق غذاخوری روغن مایع در تابه بریزید و گوشت چرخ شده را به همراه فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پیاز رنده شده اضافه کنید و حدود 15 دقیقه تفت دهید سپس 2 قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و تفت دهید تا خامی اش گرفته شود.
سیب زمینی ها را سرخ کنید.
قارچ را با حرارت بالا تفت دهید که آب نیندازد.
همه مواد را باهم مخلوط کرده و فلفل دلمه نگینی را به آن ها اضافه نمایید و 2 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
روی نان باگت ها را برش زده و داخلشان را خالی کنید.
کمی پنیر پیتزا داخل نان بریزید و داخل نان را با مواد آماده شده پر کنید . رویشان پنیر پیتزا بریزید.
نان ها را در سینی بچینید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
لقمه های گوشت با نان ساندویچی
مواد لازم لقمه های گوشت با نان ساندویچی
گوشت چرخ کرده |
200 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
پنیر پارمزان |
40 گرم |
ریحان خرد شده |
مقداری |
پنیر پیتزا خرد شده |
2 ورق |
پیاز رنده شده و اب گرفته شده |
2 قاشق غذا خوری |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه لقمه های گوشت با نان ساندویچی
تمام مواد را با هم مخلوط کنید. در صورتی که غلظت مواد کم بود میتوانید 1 – 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه نمایید.
نان ساندویچی باریک و بلندی را انتخاب کنید و به صورت استوانه ای منظم برش بزنید و به حالت ایستاده قرار دهید و خمیر داخل نان ها را از یک طرف با انگشت به اطراف بفشارید تا به حالت استوانه های تو خالی در بیایند. مراقب باشید که کف استوانه ها را خالی نکنید تا مواد موقع پخت بیرون نریزند.
مواد گوشتی را در قیف بریزید و داخل نان ها را با مواد گوشتی پر کنید و مقداری پنیر پارمزان روی گوشت ها بپاشید و به مدت 15 دقیقه درفری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید سپس روی هر استوانه 1 ورق پنیر پیتزا قرار دهید و دوباره در فر بگذارید و 8 دقیقه دیگر به پختشان ادامه دهید.
فینگر فود با نان ساندویچی
مواد لازم فینگر فود با نان ساندویچی
فلفل دلمه زرد و قرمز |
نصف عدد از هر کدام |
زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته |
4 - 6 عدد از هر کدام |
تن ماهی |
200 گرم |
کره |
50 گرم |
نان باگت |
به میزان لازم |
فلفل دلمه ها را نگینی خرد کنید.
زیتون ها را حلقه کنید.
تن ماهی و کره نرم شده در دمای اتاق را با چنگال با هم مخلوط نمایید.
فلفل دلمه ، زیتون و خرده های نان را به تن ماهی اضافه کرده مخلوط کنید.
انتهای نان باگت را با ورزق فویل بپیچید و سپس داخلش را با مواد پر کنید. سر نان ساندویچی را هم فویل بپیچید.
نان ساندویچی های پر شده را داخل پلاستیک به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند و سپس به صورت حلقه ای برش بزنید.
منبع: بیتوته