روش طبخ آلو دوپیازه
دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی شیرازی است و دستوز تهیه آن بسیار راحت است اما برخلاف اسمش خبری از آلو نیست و در گویش زیبای شیرازی به آن سیب زمینی آلو می گویند.
به گزارش ایلنا، افرادی که رژیم گیاه خواری دارند می توانند از این غذا استفاده کنند و می توان جهت ارتقای کیفیت تغذیه ای به آن جوانه غلات یا حبوبات اضافه کرد.
مواد لازم :
سیر : 10 حبه
پیاز متوسط : 2 عدد
سیب زمینی متوسط : 4 عدد
روغن : 5 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت:
گام 1 ابتدا پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.
گام 2 سپس سیرها را در هاون کوبیده به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
گام 3 سیب زمینی را که قبلا آبپز کرده و پوست گرفته ایم را خوب له کرده به همراه رب گوجه ، ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غذا کاملا پخته شود.