خبرگزاری کار ایران

روش طبخ آلو دوپیازه

روش طبخ آلو دوپیازه
کد خبر : ۱۳۲۰۳۰۸

دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی شیرازی است و دستوز تهیه آن بسیار راحت است اما برخلاف اسمش خبری از آلو نیست و در گویش زیبای شیرازی به آن سیب زمینی آلو می گویند.

به گزارش ایلنا، افرادی که رژیم گیاه خواری دارند می توانند از این غذا استفاده کنند و می توان جهت ارتقای کیفیت تغذیه ای به آن جوانه غلات یا حبوبات اضافه کرد.

مواد لازم :

سیر : 10 حبه

پیاز متوسط : 2 عدد

سیب زمینی متوسط : 4 عدد

روغن : 5 قاشق غذاخوری

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

روش طبخ آلو دوپیازه

مراحل پخت:

گام 1 ابتدا پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.

گام 2 سپس سیرها را در هاون کوبیده به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

گام 3 سیب زمینی را که قبلا آبپز کرده و پوست گرفته ایم را خوب له کرده به همراه رب گوجه ، ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غذا کاملا پخته شود.

منلع: دلگرم

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز