خبرگزاری کار ایران

روش طبخ آلو دوپیازه

روش طبخ آلو دوپیازه
کد خبر : ۱۳۲۰۳۰۸

دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی شیرازی است و دستوز تهیه آن بسیار راحت است اما برخلاف اسمش خبری از آلو نیست و در گویش زیبای شیرازی به آن سیب زمینی آلو می گویند.

به گزارش ایلنا، افرادی که رژیم گیاه خواری دارند می توانند از این غذا استفاده کنند و می توان جهت ارتقای کیفیت تغذیه ای به آن جوانه غلات یا حبوبات اضافه کرد.

مواد لازم :

سیر : 10 حبه

پیاز متوسط : 2 عدد

سیب زمینی متوسط : 4 عدد

روغن : 5 قاشق غذاخوری

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

روش طبخ آلو دوپیازه

مراحل پخت:

گام 1 ابتدا پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.

گام 2 سپس سیرها را در هاون کوبیده به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.

گام 3 سیب زمینی را که قبلا آبپز کرده و پوست گرفته ایم را خوب له کرده به همراه رب گوجه ، ادویه ، نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا غذا کاملا پخته شود.

منلع: دلگرم

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز