طرز تهیه قارچ پلو با مرغ
قارچ پلو یک غذای ترکیه ای بسیار لذیذ است که با یک بار امتحان کردن عاشق آن می شوید.
به گزارش ایلنا، قارچ پلو یک غذای ترکیه ای است که به دلیل داشتن مواد ذرت و قارچ به عنوان یکی از اصلی ترین مواد اولیه فیبر بالایی در خود دارد و به عنوان یک غذای کامل و مقوی مصرف می شود.
طرز تهیه قارچ پلو
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
قند 2 حبه
مرغ خرد شده 2 پیمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را خوب بشویید و حدود یک ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خالی کرده و با روغن مایع و پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و تفت دهید. سپس نمک و قند پودر شده را اضافه کنید و در همان زمان مرغ ریشریش شده را اضافه می کنیم بعد از کمی مخلوط کردن درب قابلمه را بگذارید تا به حالت کته دم بکشد.
قارچ های خرد شده را با کره و آبلیمو تفت دهید و سپس ذرت را بیفزایید و بعد از دم کشیدن برنج قارچ و ذرت و جعفری را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید البته به آرامی.
منبع: نمناک