خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه دونات خانگی
کد خبر : ۱۳۱۰۱۷۵

دونات شیرینی محبوب کودکان است که شما می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید و از طعم فوق العاده ان لذت ببرید.

به گزارش ایلنا، قبل از هرچیز موادتان را یک ربعی بیرون یخچال بگذارید تا دمای محیط را بگیرد و خیلی سرد نباشد و با توجه به نکات دیگر دونات خانگی با شهد مخصوص را به بهترین نحو درست کنید.

مواد لازم

شیر گرم:یک فنجان

شکر:1/4 فنجان

تخم مرغ بزرگ :2 عدد

کره :کاملا نرم شده یک فنجان

آرد:4 فنجان

پودر خمیر مایه فوری:یک قاشق غذاخوری

نمک :1/4 قاشق چایخوری

روغن :برای سرخ کردن

 

طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

ابتدا شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، تخم مرغ و کره را هم از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسند چون سرد بودن مواد باعث میشود که به‌خوبی با یکدیگر مخلوط نشوند.

در مرحله بعد شکر و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. در این فاصله تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با کمک یک چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ باز شده و کف کند.

در مرحله بعد کره آب شده و مخمر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

سپس نمک را افزوده و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست شود، این خمیر نباید چسبناک باشد پس سعی کنید تا آرد را به اندازه بریزید.

حالا ظرفی را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن را بپوشانید سپس برای حدود 8 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

اگر دوست دارید خمیر زودتر آماده شود آن را برای 2 ساعت در یک محیط گرم قرار دهید.

روی یک سطح صاف را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را با کمک وردنه باز کنید و به شکل دایره برش بزنید سپس وسط آن را با کمک یک قالب کوچک‌تر خالی کنید تا به شکل رینگ درآید.

حالا قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس دونات ها را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند ولی حواستان باشد نسوزند.

در این میان تمام مواد شهد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دانه های شکر کاملا حل شده و شهد کمی غلیظ شود سپس شعله را خاموش کنید تا خنک گردد.

دونات ها را بعد از سرخ شدن روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس آن ها را داخل شهد فرو کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

به جای شهد می توانید کمی پودر قند روی دونات ها بپاشید و یا اینکه روی آن ها را با شکلات ذوب شده تزیین نمایید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز