خبرگزاری کار ایران

فرزندان خود را به کشمش خوردن عادت دهید

فرزندان خود را به کشمش خوردن عادت دهید
کد خبر : ۱۲۸۱۰۱۷

در تحقیقات اخیر ثابت شده است خوردن کشمش خواص زیادی مانند کنترل دیابت،تقویت سلامت گوارش و... به همراه دارد.

کشمش از انگور خشک‌شده به‌دست می‌آید و رنگ‌های گوناگونی دارد، از زرد طلایی تا قهوه‌ای تیره یا حتی سیاه. با این‌که کشمش نوعی میوه خشک محسوب می‌شود اما میزان قند و کالری در آن زیاد است. به همین دلیل هم در مصرف کشمش باید حد اعتدال و میانه‌روی را رعایت کرد. همچنین، توصیه می‌شود که کودکان همیشه کشمش را در کنار سایر مواد غذایی مصرف کنند زیرا کشمش‌ها شدیدا چسبنده هستند، به‌راحتی به دندان‌های کودکان می‌چسبند و می‌توانند باعث پوسیدگی دندان آنها شوند.

هر 1 قاشق غذاخوری از کشمش که حدودا برابر است با 15 گرم، تقریبا 38 کیلوکالری انرژی دارد و هیچ مقداری از پروتئین یا چربی را وارد بدن نمی‌کند. اما همین 15 گرم کشمش دارای حدودا 9 گرم کربوهیدرات، 133 میلی‌گرم پتاسیم و 8 میلی‌گرم کلسیم است. اما عادت به خوردن آن 5 فایده عمده دارد که عبارتند از:

1- کشمش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کم می کند

با اینکه کشمش قند دارد اما منبع خوبی برای دریافت فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که همین ترکیبات موجود در کشمش می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کنند و نقش مثبتی هم در کاهش فشار خون داشته باشند.

2- کشمش توانایی کنترل دیابت را دارد

همین ترکیبات مهمی که در کشمش وجود دارند (یعنی فیبرها، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها)، به کنترل دیابت هم کمک می‌کنند زیرا با افزایش احساس سیری و کاهش غذای مصرف‌شده در کل روز مرتبط هستند.

3- مفید برای تقویت سلامت گوارش

فیبر یکی از مهم‌ترین ترکیبات غذایی برای داشتن گوارش سالم است اما امروزه بیشتر افراد به اندازه کافی در طول روز فیبر دریافت نمی‌کنند. با این‌حال، مصرف کنترل‌شده و منظم کشمش در یک رژیم غذایی متعادل می‌تواند فیبر دریافتی روزانه را افزایش دهد و درنتیجه به تقویت دستگاه گوارش کمک کند.

4- مناسب برای محافظت از سلامت دهان و دندان

با اینکه کشمش ذاتا چسبنده است اما خواص ویژه‌ای هم دارد که به حفظ تعادل pH در ساختار دهان و دندان کمک می‌کنند. بعضی از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی کشمش هم با برخی از باکتری های خاص مبارزه می‌کنند که در واقع باعث شکل‌گیری پوسیدگی‌های دندانی می‌شوند.

5. کشمش موجب ایجاد حس سیری هم می شود

مطالعات علمی نشان داده‌اند کودکانی که از کشمش به‌عنوان میان‌وعده بعد از مدرسه استفاده می‌کنند (مخصوصا در مقایسه با خوراکی‌های ناسالم یا شکلات‌ها)، در طول روز اساسا کمتر غذا می‌خورند و اشتهای کمتری دارند. بنابراین، افزودن مقادیر کنترل‌شده و متعادلی از کشمش به برنامه غذایی روزانه می‌تواند به ایجاد حس سیری هم کمک کند.

منبع:بهداشت نیوز

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز