راز درست کردن شاورمای اصل عربی با سس مخصوص
شاورما عربی یکی از غذاهایی است که سرآشپزان به تهیه و سرو آن توصیه میکنند.
غذاهای عربی بسیار به ذائقه ایرانی ها نزدیک هستند پس در بین مردم محبوبیت خاصی دارند. شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید. در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.
ماست۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ تکه شده ۱ کیلو
سیر۳ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پابریکا نصف قاشق غذاخوری
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوری
روش طعم دار کردنِ مرغ
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیتتان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.
سیب زمینی متوسط۴ عدد
نان نازک یا لواش۴ عدد
روغن به مقدار لازم
در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.
منبع:بهداشت نیوز