طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه
کره بادام زمینی خانگی یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین کره های آجیلی است که میتوانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، کره بادام زمینی خانگی کیفیت و طعم فوق العاده ای دارد . شما میتوانید با افزودن طعم دهنده های دلخواهتان از جمله دارچین ، زنجبیل ، پودر کاکائو ، طعم هایی متفاوت و بی نظیر به کره بادام زمینی خانگی خود بدهید.
برای شیرین کردن کره بادام زمینی به جای پودر قند میتوانید از عسل، شیره افرا، شیره انگور، شیره خرما، شکلات صبحانه، شکلات چیپسی استفاده کنید.
برای تهیه کره بادام زمینی شکلاتی میتوانید کمی شکلات بن ماری شده یا شکلات صبحانه یا پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
برای تهیه کره بادام زمینی رژیمی به جای شیرین کردن طعم کره ، میتوانید نمک به همراه دارچین ، وانیل یا زنجبیل را به کره بادام زمینی اضافه کنید.
طعم کره بادام زمینی خانگی بی نظیر است و با یک بار امتحان کردن دیگر به سراغ خرید کره بادام زمینی کارخانه ای نخواهید رفت.
برای تهیه کره بادام زمینی خانگی ، باید صبور باشید ، رسیدن به بافت خامه ای برای کره بادام زمینی نیاز به صبر دارد.
برای این که بهترین کیفیت را بدست آورید ، سعی کنید حتما بادام زمینی خام را با پوست تهیه کنید و بشکنید و خودتان در فر بو بدهید.
تهیه کره بادام زمینی از بادام زمینی گرم راحت تر است ضمن این که عطر و طعم بسیار کره بادام زمینی بو داده شده بعد از آماده شدن بی نظیر است.
برای تهیه کره بادام زمینی خانگی باید دستگاه مخلوط کن ، آسیاب یا چرخ گوشت داشته باشید.
با وجودی که بادام زمینی خودش بافت چربی دارد ولی در برخی دستورها برای تهیه کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری روغن مایع هنگام میکس کردن به آن اضافه میکنند که بافتی روان تر پیدا کند و سریعتر آماده شود.
کره بادام زمینی را میتوانید برای صبحانه یا عصرانه روی نان بکشید و به همراه مربا یا میوه ها و توت های تازه و یخ زده میل نمایید یا این که از آن ها برای تهیه انواع اسموتی ، کیک یا ماست طعم دار استفاده کنید.
کره بادام زمینی با مخلوط کن
مواد لازم کره بادام زمینی با مخلوط کن
مواد لازم برای تهیه 1 لیوان کره بادام زمینی معادل 16 اونس
بادام زمینی خام |
۱۶ اونس ( ۳ فنجان ) |
نمک |
یک چهارم قاشق چای خوری |
دارچین – اختیاری |
یک چهارم قاشق چای خوری |
عصاره وانیل - اختیاری |
یک دوم قاشق چای خوری |
شربت افرا یا عسل - اختیاری |
۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کره بادام زمینی با مخلوط کن
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
بادام زمینی ها را روی سینی فر در یک لایه پهن کنیدو به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بو داده شود سپس 10 دقیقه کناری بگذارید از داغی بیوفتد.
بادام زمینی را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و با حداکثر قدرت دستگاه را روشن کنید و تا زمانی که بادام زمینی حالت خامه ای پیدا کند به این کار ادامه دهید.
هر از گاهی دستگاه را خاموش کنید و با کاردک بادام زمینی هایی که به دیواره دستگاه چسبیده اند را جدا کرده با مواد مخلوط کنید.
این کار کمی زمان بر است و شاید فکر کنید هرگز بادام زمینی شما کره ای و یکدست نمی شود ولی طولی نمی کشد که بادام زمینی شما از حالت پودری به حالت خمیری و سپس خامه ای در می آید.
در این مرحله افزودنی دلخواهتان را به کره اضافه کنید.
اگر در حین کار احساس کردید دستگاه خیلی داغ شده میتوانید برای چند دقیقه دستگاه را خاموش کنید.
بعد از اتمام کار اجازه دهید کره بادام زمینی در دمای اتاق خنک شود و سپس به شیشه مربا منتقلش کنید و در یخچال نگهداری نمایید.
ماندگاری کره بادام زمینی حداکثر 2 هفته است.
کره بادام زمینی با روغن کنجد
مواد لازم کره بادام زمینی با روغن کنجد
بادام زمینی |
۵۰۰ گرم |
پودر قند |
۲ و نیم قاشق قاشق چای خوری |
نمک |
نوک قاشق چای خوری ( اگر بادام زمینی شما بدون نمک است ) |
روغن کنجد |
۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کره بادام زمینی با روغن کنجد
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بادام زمینی را کف سیفی فر بریزید به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بو داده شوند.
برای جدا کردن پوست ، بادام زمینی ها را داخل یک حوله تمیز بریزید و به هم بمالید تا پوستشان جدا شود.
بادام زمینی را در میکسر یا غذاساز بریزید و چند بار پالس کنید.
از آنجا که بادام زمینی در میکسر خیلی زود داغ می شود باید بین هر چند پالس کمی دستگاه را استراحت بدهید.
به قدری به این کار ادامه دهید تا کاملا حالت کره ای و روان پیدا کند.
اواسط کار ، نمک و پودر قند و روغن کنجد را اضافه کنید.
مواد لازم کره بادام زمینی با آسیاب
مغز بادام زمینی |
۴۰۰ گرم |
نمک |
نصف قاشق مرباخوری |
عسل |
یک قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کره بادام زمینی با آسیاب
پوست نازک بادام زمینی ها را بگیرید در تابه بریزید و روی شعله ملایم 10 – 15 دقیقه بو دهید تا به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیایند.
بادام زمینی های داغ را داخل آسیاب بریزید.
چند پالس با آسیاب بزنید تا خرد شود و سپس با قاشق بادام زمینی هایی که به دیواره چسبیده است را جدا کنید.
دوباره آسیاب کنید تا خوب له شود و به روغن بیوفتد و حالت روان پیدا کند.
آماده کردن کره بادام زمینی حدود 8 – 10 دقیقه آسیاب کردن نیاز دارد.
حتما در این بین چند بار آسیاب را خاموش کنید که نسوزد.
کره بادام زمینی را از آسیاب خالی کرده با عسل مخلوط کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری نمایید.
ماندگاری کره بادام زمینی حدود 2 هفته تا 1 ماه است.
منبع: بیتوته