خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه
کد خبر : ۱۲۵۹۹۹۱

ته چین بادمجان و گوجه هم خوشمزه است و هم یک غذای کامل برای مهمانی هاست.

به گزارش ایلنا، ته چین بادمجان و گوجه هم خوشمزه است و هم یک غذای کامل برای مهمانی ها ،که امروز قصد داریم به آموزش این ته چین خوشمزه بپردازیم ، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ته چین بادمجان و گوجه

برنج :یک پیمانه

تخم مرغ :1 عدد

ماست :4 ق غذاخوری

گوشت مرغ یا گوسفند به دلخواه :100 گرم

بادمجان متوسط :1 عدد

گوجه:1 عدد

نمک فلفل و دارچین:به مقدار کافی

زعفران :به اندازه کافی

 

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

ته چین بادمجان و گوجه

مراحل طبخ ته چین بادمجان و گوجه 

داخل قابلمه ای به دلخواه گوشت مرغ یا گوسفند را به همراه یک عدد پیاز و مقداری آب و نمک و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت آنها را به صورت ریش ریش خرد کنید.

در این فاصله برنج شسته شده و خیس داده شده را هم روی حرارت قراردهید و بگذارید تا نیم پزشود.بعد آن را آبکش کنید.

در مرحله بعد داخل کاسه ای ، تخم مرغ را با ماست ، زعفران و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس برنج آبکش شده را هم را به آن اضافه کنید.

به گوجه و بادمجان های حلقه ای شده ، مقدار کمی نمک بپاشید و سرخشان کنید.

کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و به اندازه دو تا سه سانتی متر از مایع برنج را داخل آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد روی برنج گوشت ریش ریش شده را بچینید و مجددا روی گوشت ، مقداری از مایع برنج را بریزید.

بعد گوجه های سرخ شده ، مجددا برنج و لایه بعدی بادمجان سرخ شده را بریزید.در آخر هم مایه برنج را روی بادمجانها بریزید.

البته میتوانید تعداد لایه ها را کم کنید و همه مواد را وسط ته چین مابین دو برنج بریزید.

برای عطر بهتر ته چین ،مقدار کمی دارچین هم روی برنج بپاشید.

فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و روی ظرف ته چین را با یک فویل نازک بپوشانید و داخل فر بگذارید تا بعد از یک ساعت ته چین کاملا دم بکشد و آماده شود.

منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز