خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مغذی‌ترین سالاد تابستانی با سس گشنیز

طرز تهیه مغذی‌ترین سالاد تابستانی با سس گشنیز
کد خبر : ۱۲۳۹۰۹۲

سالاد سبزیجات تابستانی با سس کرمی گشنیز یکی از خوش‌مزه‌ترین و جذاب‌ترین سالادهای تابستانی است که طرفداران زیادی در نواحی مدیترانه‌ای دارد.

به گزارش ایلنا، سالادها جزو محبوب‌ترین غذاهای تابستانی برای وعده شام یا حتی ناهار هستند. سالادهای حاوی حبوبات و مغزدانه‌های خام می‌توانند یک وعده غذایی کامل باشند و علاوه بر تامین ریزمغذی‌های ضروری و مورد نیاز بدن، حس سیری کافی هم به‌وجود بیاورند.

سالاد سبزیجات تابستانی با سس کرمی گشنیز، یکی از خوش‌مزه‌ترین و جذاب‌ترین سالادهای تابستانی است که طرفداران زیادی در نواحی مدیترانه‌ای دارد.  

مواد لازم برای ۴ نفر

گشنیز ساطوری خردشده نصف لیوان 

شیر کم‌چرب یک‌چهارم لیوان 

سس مایونز کم‌چرب یک‌چهارم لیوان 

پیاز کوچک و نگینی خردشده ۲ قاشق غذاخوری 

سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری 

نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 

فلفل سیاه نیمکوب یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 

کاهوی خردشده ۶ لیوان 

کلم‌برگ خردشده ۲ لیوان (سفید یا بنفش، بنا به ذائقه و سلیقه شما)

نخود آبگوشتی پخته‌شده ۴۰۰ گرم 

هویج متوسط ۲ عدد 

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز خردشده ۱ عدد متوسط 

کینوا پخته‌شده ۱ لیوان ( در صورت در دسترس بودن)

تخمه کدوی بدون نمک یک‌سوم لیوان 

طرز تهیه 

هویج‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌های بسیار نازک خرد کنید یا آنها را با رنده درشت رنده کنید.  

گشنیز ساطوری، شیر، مایونز، پیازی که به‌صورت نگینی بسیار ریز خرد کرده‌اید، سرکه، نمک و فلفل را داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید تا سس یکنواختی به‌دست بیاورید.  

ظرف گودی را برای چیدن سالاد در نظر بگیرید و کاهوی خردشده، کلم‌های خردشده، نخود پخته، هویج‌های حلقه‌شده، فلفل دلمه‌ای خردشده و کینوای پخته را در آن بریزید.  

مواد سالاد را با کمک قاشق و چنگال مخصوص سالاد به‌خوبی هم بزنید تا تمامی مواد به‌صورت یکنواخت در تمامی قسمت‌های سالاد پخش شوند.  

سس کرمی گشنیز را روی تمامی مواد پخش کنید و درنهایت سالاد را با تخمه‌های کدوی خام یا برشته‌شده و بدون نمک بپوشانید.  

اگر می‌خواهید بین تهیه و سِرو سالاد فاصله بیندازید، سس را روی سالاد نکشید. سس باید در آخرین مرحله و درست قبل از سِرو سالاد روی آن کشیده شود.  

بهتر است که برای تجربه طعم لذیذتری از این سالاد، سبزیجات آن را از قبل داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند و سس را هم حدود نیم ساعت قبل از سِرو آماده کنید تا طعمش جا بیفتد.  

ارزش تغذیه‌ای 

هر وعده از این سالاد که حجمش برابر با ۲.۵ لیوان می‌شود، دارای ارزش تغذیه‌ای زیر است:

۳۶۲ کیلوکالری انرژی، ۱۷ گرم چربی، ‌ ۶ میلی‌گرم کلسترول، ۳۹۷ میلی‌گرم سدیم، ۳۸ گرم کربوهیدرات، ۹ گرم فیبر غذایی، ۱۳ گرم پروتئین، ۶ گرم قند، ۲ میلی‌گرم نیاسین، ۳ گرم چربی اشباع، ۱۰۹۷۹ واحد بین‌المللی ویتامین A و ۶۳۴ میلی‌گرم پتاسیم.  

منبع: سلامت

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز