طرز تهیه رولت گوشت با طعم زرشک
یک نوع غذای متفاوت و مجلسی که میتوانید با گوشت چرخ کرده درست کنید رولت گوشت با زرشک است
به گزارش ایلنا، یک نوع غذای متفاوت و مجلسی که میتوانید با گوشت چرخ کرده درست کنید رولت گوشت با زرشک است، این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن میدهد.
مواد لازم:
-
گوشت چرخکرده مخلوط: ۵۰۰ گرم
-
پیاز متوسط: ۲ عدد
-
سیر: ۲ حبه
-
فلفل سیاه درسته: ۴ تا ۵ دانه
-
نمک: ۱ قاشق چایخوری
-
پودرسوخاری: به مقدار لازم
-
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای داخل رولت:
-
تخم مرغ: ۲ عدد
-
جعفری یا گشنیز خردشده: ۳ قاشق سوپخوری
-
نمک و فلفل: به میزان لازم
-
زرشک: ۳ قاشق سوپخوری
-
گردوی خردشده: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱. پیازها را خرد و سیرها را هم رنده کنید. گوشت چرخکرده را همراه پیازها و سیرها را همراه با نمک و فلفل سیاه و رب گوجه داخل دستگاه غذاساز بریزیدتا با هم خوب مخلوط شود.
۲. با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، میتوانید دو عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید. نیمی از گوشت را برداشته و روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبههای گوشت نباید ضخیم باشد. به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبههای آن را نازک کنید، یکی از مخلوطهای داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.
۳. برای آماده کردن مواد داخل رول، ابتدا تخم مرغها را آبپز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقهحلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخممرغها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در پایان، لبههای گوشت را از روبهرو به هم بچسبانید. داخل تابهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
۴. در روشی دیگر شما میتوانید داخل رولت را با مخلوط گردو و زرشک پر کنید. بعد از پهن کردن گوشت روی سینی، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید و حالا دو طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن رولتها، آنها را داخل یک تابه بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری هم آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب هم به آن اضافه کنید. حالا سس حاصل
منبع: برترین ها