طرز تهیه دیپ فلفل دلمه ای قرمز
محمره ، مزه یا دیپ خوشمزه سوریه ای است که با فلفل دلمه قرمز کبابی تهیه می شود و طعم دودی قوی و تند و تیزی دارد.
به گزارش ایلنا، محمره ، مزه یا دیپ خوشمزه سوریه ای است که با فلفل دلمه قرمز کبابی تهیه می شود و طعم دودی قوی و تند و تیزی دارد.
محمره یعنی چه
مُحمره یک پیش غذای خوشمزه سوریه ای است که در کشورهای عربی و جنوب شرقی ترکیه طرفداران زیادی دارد. مُحمره در واقع یک نوع دیپ یا مزه است که میتواند همراه با انواع اسنک ها ، چیپس ، نان پیتا یا میوه های اسلایس شده سرو نمایید.
محمره طعم دودی و تند و تیزی دارد که با فلفل دلمه قرمز کبابی و روغن زیتون تهیه می شود.
مواد لازم محمره
فلفل دلمه قرمز |
۶ عدد |
سیر |
۳ حبه |
رب فلفل |
۱ ق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی |
۳ ق غذا خوری |
پاپریکا شیرین یا تند |
۱ ق مربا خوری |
زیره |
۱ ق چای خوری |
گردو خرد شده |
۱/۲ پیمانه |
کنجد سفید |
۱ ق غذا خوری |
نان پیتا |
۱ بسته |
روغن زیتون |
۱/۲ پیمانه |
رب انار |
۳ ق غذا خوری |
طرز تهیه محمره
فلفل دلمه ای های قرمز را روی زغال یا توری مخصوص کباب کنید و سپس پوست رویشان را بگیرید یا این که فقط تکه هایی که سوخته است را جدا کنید.
فلفل دلمه کبابی را در غذاساز بریزید و پوره کنید سپس پوره گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، سیر ، رب فلفل و رب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
ادویه ، کنجد ، پاپریکا و گردو را اضافه کنید دوباره میکش کنید تا یکدست و غلیظ شود.
نان پیتان را به تکه های مربعی یا مثلثی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شود سپس دیپ محمره را داخل ظرف ریخته و با نان پیتا سرخ شده میل نمایید.
به جای رب فلفل میتوانید از سس گلوریا تند استفاده کنید.
اگر نمیخواهید تندی محمره خیلی زیاد شود میتوانید از پاپریکا شیرین در ترکیب آن استفاده نمایید.
برای تزئین روی محمره میتوانید از گردو و دانه های انار استفاده نمایید.
منبع: بیتوته