طرز تهیه مشکوفی؛ دسر ویژه ماه رمضان

دسر مشکوفی از دسرهای ویژه ماه رمضان و مخصوص مازندران است. امیدواریم این دسر را در ماه رمضان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
به گزارش ایلنا، مشکوفی یکی از دسرهای مازندرانی در ماه رمضان است. برای تهیه این دسر به مواد زیر نیاز دارید:
یک قاشق غذاخوری کره و گلاب
کمی وانیل
۳ قاشق غذاخوری نشاسته و شکر
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۲ لیوان شیر
دستور پخت و طرز تهیه مشکوفی
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود. قابلمه شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب وزعفران را اضافه کنید. هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود. دسر آماده است. آن را در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
منبع: همشهری آنلاین