طرز تهیه خورش قیمه رژیمی و خوشمزه
برای تهیه خورش قیمه رژیمی دستورهای متفاوتی وجود دارد که ما یکی از بهترین آنها را برای شما در مطلب زیر آورده ایم.
به گزارش ایلنا، خورش قیمه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد ، البته کسانی که رژیم لاغری گرفته اند و قصد کاهش وزن دارند شاید نگران کالری بالای این خورش باشند ، اگر میخواهید یک خورش قیمه رژیمی خوشمزه داشته باشید می توانید با استفاده از یکسری ترفندها ، کالری این خورش را بسیار پایین بیاورید ، مثلا از گوشت بدون چربی استفاده کنید یا گوشت سینه مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید، برای تفت دادن اولیه پیاز و گوشت از روغن کمتری استفاده کنید و سیب زمینی ها را به جای این که سرخ کنید در انتهای پخت چند قاچ کرده و به خورش اضافه نمایید.
روش اول پخت خورش قیمه رژیمی
مواد لازم خورش قیمه رژیمی
مغز ران گوساله یا گوسفند |
نیم کیلو |
لپه |
۱۰۰ گرم |
پیاز سرخ کرده بدون روغن |
۱ قاشق غذاخوری |
لیموعمانی |
۴ عدد |
سیب زمینی |
۳ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون یا کنجد بی بو |
۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل |
به میزان کافی |
لپه را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.
لپه را آبکش کرده و با 2 قاشق روغن تفت دهید که حین پختن لپه وا نرود .
گوشت را قیمه ای خرد کرده با پیاز سرخ شده به ظرف اضافه کنید و
تفت دهید سپس رب را اضاف کرده و مخلوط کنید تا رنگ باز کند.
نمک و فلفل و لیموعمانی را اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد تا کاملا جا بیوفتد.
10 دقیقه قبل از سرو کمی دارچین به خورش اضافه کنید.
سیب زمینی ها را خلال کرده و نمک بزنید و جدا گانه سرخ کنید.
منبع:غذالند