خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی
کد خبر : ۱۲۰۸۲۳۸

«بادمجان شکم پُر» یکی از غذا‌های محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.

به گزارش ایلنا، ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن‌ها برود. سپس شسته و خشک می‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند.

مواد اولیه:

  • بادمجان ۵عدد

  • گوجه فرنگی ۳عدد

  • پیاز (رنده شده) ۳عدد

  • گردو ۲۰۰گرم

  • سیر ۳حبه

  • سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱پیمانه ساطوری شده

  • رب انار نصف پیمانه

  • نمک به میزان لازم

  • فلفل به میزان لازم

  • زردچوبه به میزان لازم

  • روغن به میزان لازم

  • خلال بادام

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشک می‌‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌گذاریم.

۲. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

۳.مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

۴. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

نکات

۱) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

۲) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر بپزید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز