طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی
«بادمجان شکم پُر» یکی از غذاهای محبوب محلی شمال ایران و مازندران است که از تهیه و خوردن آن حتما لذت خواهید برد.
به گزارش ایلنا، ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمک میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشک میکنیم. وسط بادمجانها را یک چاک میدهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند.
مواد اولیه:
-
بادمجان ۵عدد
-
گوجه فرنگی ۳عدد
-
پیاز (رنده شده) ۳عدد
-
گردو ۲۰۰گرم
-
سیر ۳حبه
-
سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱پیمانه ساطوری شده
-
رب انار نصف پیمانه
-
نمک به میزان لازم
-
فلفل به میزان لازم
-
زردچوبه به میزان لازم
-
روغن به میزان لازم
-
خلال بادام
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمک میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشک میکنیم. وسط بادمجانها را یک چاک میدهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجانها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم. داخل گوجهها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار میگذاریم.
۲. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزیها را خرد میکنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را کمی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.
۳.مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر میکنیم و در تابهای میچینیم، پورههای گوجهفرنگی را در تابه کنار بادمجانها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و در تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.
۴. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.
نکات
۱) به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.
۲) میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.یا آنها را درون فر بپزید.
منبع: برترین ها