خبرگزاری کار ایران

دستور پخت املت بادمجان بدون روغن

دستور پخت املت بادمجان بدون روغن
کد خبر : ۱۲۰۳۴۲۴

برای تهیه املت بادمجان رژیمی ، بادمجان را سرخ نمی کنیم بنابراین کالری بسیار پایینی خواهد داشت. اگر میخواهید یک غذای رژیمی خوشمزه بخورید ، املت بادمجان رژیمی یک پیشنهاد مناسب برای شما است.

به گزارش ایلنا،  املت بادمجان رژیمی یک شام خوشمزه ، حاضری و کم کالری است که میتواند انتخاب خوبی برای رژیم لاغری باشد. شما میتوانید برای تهیه بادمجان بدون روغن و رژیمی به جای سرخ کردن بادمجان در روغن ، آن را در فر بپزید تا جذب روغن باعث پرکالری شدن شامتان نشود. 

روش اول پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی

بادمجان

2 عدد

تخم مرغ

  2 عدد

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

دستور پخت املت بادمجان بدون روغن

دستور تهیه املت بادمجان رژیمی 

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

بادمجان ها را به مدت 30 – 40 دقیقه در ظرفی مناسب قرار داده داخل فر بگذارید تا کاملا نرم شوند. 

اگر بادمجان درشت استفاده کنید احتمال این که زمان بیشتری برای پخت لازم داشته باشند وجود دارد.

بادمجان کباب شده را از فر بیرون آورید و بعد از 10 دقیقه که از حرارت افتاد پوستشان را جدا کنید ولی سرشان را نگه دارید.

با کمک فشار چنگال بادمجان ها را پهن کنید و رویشان نمک و فلفل بپاشید. 

کف تابه رژیمی را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند. 

بادمجان را داخل تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید و دوطرفش را  برشته کنید.

روش دوم پخت املت بادمجان رژیمی

مواد لازم املت بادمجان رژیمی در فر

برای 2 نفر 

 زعفران آب کرده

 ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ

۳ عدد

بادمجان ( درشت )

۲ عدد

نمک و فلفل

به مقدار لازم

 

دستور پخت املت بادمجان بدون روغن

املت بادمجان رژیمی در فر 

بادمجان ها را تمیز بشویید و شعله پخش کن را روی شعله متوسط رو به کم گاز بگذارید و بادمجان را روی شعله پخش کن بگذارید و همه طف آن را کاملا کباب کنید تا پوستش بسوزد. 

بادمجان ها را زیر شیر آب سر بگیرید و پوستشان را کاملا بکنید. 

بادمجان را از قسمت سر در دست بگیرید و روی سطحی صاف با چنگال بدنه اش را کاملا باز کنید.

تابه رژیمی را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بادمجان ها را داخلش بچینید. 

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کف کند. 

نمک ، فلفل ، زعفران و ادویه دلخواه را به تخم مرغ اضافه کنید و داخل تابه روی بادمجان ها بریزید  10 دقیقه در فری که  از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ،  قرار دهید تا تخم مرغ ببندد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز