خبرگزاری کار ایران

چند ترفند ساده برای خوشمزه شدن سوپ رشته فرنگی

چند ترفند ساده برای خوشمزه شدن سوپ رشته فرنگی
کد خبر : ۱۱۹۹۵۰۰

سوپ یکی از غذاهای بسیار مقوی و خوشمزه است که معمولا به عنوان پیش‌غذا و به صورت گرم و گاهی سرد سرو می‌شود. این غذا دنیای متنوعی دارد و با مواد مختلفی قابل تهیه است. در این مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ و سبزیجات را آموزش داده‌ایم.

به گزارش ایلنا، سوپ یکی از غذاهای بسیار مقوی و خوشمزه است که معمولا به عنوان پیش‌غذا و به صورت گرم و گاهی سرد سرو می‌شود. این غذا دنیای متنوعی دارد و با مواد مختلفی قابل تهیه است. از انواع سوپ‌ها می‌توان سوپ جو، سوپ گوجه، سوپ پیاز، سوپ ایتالیایی و … را نام برد که هر کدام از مواد متفاوتی تهیه می‌شوند و طرفداران مخصوص به خود را دارند. سوپ‌ها دو نوع کلی دارند: سوپ‌های غلیظ و سوپ‌های رقیق.

مثلا سوپ ایتالیایی که همان خوراک لوبیا خودمان است از انواع سوپ‌های غلیظ و سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی نوعی سوپ رقیق محسوب می‌شود. سوپی که امروز قرار است به شما آموزش دهیم، همان سوپ ورمیشل رقیق است که همراه با سینه مرغ و انواع سبزیجات مقوی پخته می‌شود و پای ثابت مهمانی‌های ایرانی است. این سوپ انتخاب بسیار مناسبی برای پیش غذاست چون هم سبک بوده و هم معده را برای وعده غذای اصلی آماده می‌کند.

مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل با مرغ و سبزیجات خوشمزه و مقوی

سینه مرغ۲۵۰ گرم

رشته ورمیشل یک پیمانه

پیاز یک عدد

هویج دو عدد

سیب زمینی متوسط یک عدد

گوجه فرنگی یک عدد

ساقه کرفس یک عدد

لیمو ترش یک عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ بدون نمک چهار لیوان

آب دو لیوان

روغن به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

چند ترفند ساده برای خوشمزه شدن سوپ رشته فرنگی

طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ و سبزیجات خوشمزه و مقوی

مرحله اول

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا باید سینه مرغ را بپزید. برای این کار یک قابلمه بردارید و دو لیوان آب داخل آن بریزید. مقداری زردچوبه اضافه کنید و سینه مرغ را داخل آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ نیم‌پز شود. پس از ۱۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. پس از چند دقیقه، سینه مرغ را از قابلمه خارج کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید تا خنک شود. پس از این که مرغ خنک شد، آن را ریش‌ریش کنید.

مرحله دوم

یک عدد پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه بزرگ بردارید و پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید. کمی روغن داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید (نیازی نیست که روغن زیادی برای سرخ کردن پیازها استفاده کنید چون باعث چرب شدن سوپ خواهد شد). پیازها را خوب تفت دهید تا اصطلاحا سبک شوند. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. زمانی که پیازها با ادویه‌ها به خوبی مخلوط شدند، مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کنید. مرغ را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم

چهار لیوان عصاره مرغ یا آب مرغ به قابلمه اضافه کنید. سپس حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید. بیست دقیقه بعد باید سبزیجات را اضافه کنید. پس در این مدت، پوست یک عدد گوجه فرنگی را بگیرید و رنده کنید. دو عدد هویج را رنده یا نگینی ریز خرد کنید. یک عدد ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید. سیب زمینی را پوست بکنید و رنده یا نگینی ریز خرد کنید. سپس سیب زمینی را با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آن از بین برود.

مرحله چهارم

گوجه فرنگی رنده شده، هویج و کرفس را به قابلمه سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی رنده شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. مقداری از مزه سوپ را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید. در نهایت یک پیمانه رشته ورمیشل را داخل قابلمه سوپ بریزید و هم بزنید.

مرحله پنجم

حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. در صورت تمایل آب یک عدد لیمو ترش را بگیرید و کم کم به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا به مزه دلخواهتان برسد. سپس می‌توانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

چند ترفند ساده برای خوشمزه شدن سوپ رشته فرنگی

نکات تهیه سوپ ورمیشل

۱- در صورتی که تمایلی به استفاده از مرغ ندارید، می‌توانید قارچ خرد شده را جایگزین آن کنید.

۲- اگر عصاره مرغ در دسترستان نبود می‌توانید از عصاره سبزیجات هم استفاده کنید.

۳- همچنین می‌توانید فقط از چهار لیوان آب به جای عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.

۴- پیشنهاد می‌کنیم که یک لیوان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید. این کار هم طعم خوب و هم غلظت خوبی به سوپ می‌بخشد.

منبع: کتاب کاله

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز