خبرگزاری کار ایران

یک نکته طلایی برای پف‌دار شدن کیک اسفنجی

یک نکته طلایی برای پف‌دار شدن کیک اسفنجی
کد خبر : ۱۱۹۸۴۴۹

اگر به کیک‌پزی و پخت انواع کیک علاقه‌مندید برای اولین تجربه بهتر است پخت کیک ساده را تجربه کنید تا نکات مهم برای پخت کیک را بیاموزید. در این مطلب طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد را آموزش داده‌ایم.

به گزارش ایلنا، کیک اسفنجی یکی از انواع کیک‌های ساده و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کیک ساده با پف زیاد ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده با پف زیاد

برای تهیه کیک ساده با پف زیاد به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۴ عدد (هم‌دمای اتاق شده باشد)

شکر ٢ پیمانه

وانیل یک قاشق چای‌خوری

شیر یک پیمانه

کره ١/۴ پیمانه

آرد معمولی ٢ پیمانه

بکینگ پودر ٢ قاشق چای‌خوری

نمک ١/۴ قاشق چای‌خوری

یک نکته طلایی برای پف‌دار شدن کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد

۱- قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک را اندازه بگیریم و آماده کنار دستمان باشد. چون باید خیلی‌ سریع کارمان را انجام دهیم تا حباب‌هابی که ایجاد شده در مایع کیک از بین نرود؛ یعنی‌ قبل از شروع کار قالب را آماده می‌کنیم، مواد را اندازه‌گیری می‌کنیم و همه چیز را برای شروع آماده می‌کنیم.

۲- در اول کار فر را روی درجه حرارت ٣٢۵ درجه فارنهایت یا ١۶۵ درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا گرم شود.

۳- مواد خشک مثل آرد، بکینگ پودر و نمک را خوب با هم قاطی می‌کنیم و یک بار الک می‌کنیم.

۴- تخم مرغ‌ها را به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم می‌زنیم.

۵- دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه شود؛ این مرحله جزو مراحل مهم پخت این کیک است.

۶- اگر با همزن دستی این کار را می‌کنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید. (توصیه می‌کنبم که یک نفر کمکی کنار دستتان باشد که اگر خسته شدید در هم زدن کمکتان کند.)

۷- من از غذاساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

۸- بعد از ۴ دقیقه هم زدن رنگ تخم مرغ‌ها کرم می‌شود و کمی پف می کند.

۹- شکر را اضافه می‌کنیم و باز به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذاساز هم می‌زنیم.

۱۰- با همزن دستی ۸ دقیقه هم می‌زنیم؛ بعد این مدت یک کرم پفی و کرم‌رنگی خواهیم داشت.

۱۱- شیر و کره را روی اجاق گاز یا ماکروفر می‌گذاریم تا با هم مخلوط شوند و کره آب شود. اما حواستان باشد نباید شیر به جوش بیاید؛ همین که کره آب شد کافی است.

۱۲- مخلوط آرد را اضافه می‌کنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم می‌زنیم تا آرد با کرم مخلوط شود.

۱۳- مخلوط شیر و کره را که گرم است می‌ریزیم و باز با دور کند هم می‌زنیم. حدود کمتر از یک دقیقه و در حدی که مواد یکدست شود.

۱۴- مخلوط مایع کیک را می‌ریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم. می‌گذاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نمی‌کنیم.

۱۵- بعد از ۳۵ دقیقه کیک را یک مقدار از تو فر بیرون می‌کشیم و با انگشتمان وسطش را تاپ‌تاپ می‌زنیم (نوک چاقو یا کبریت را در این مرحله وسط کیک فرو نمی‌کنیم چون موجب می‌شود همه پف کیک فروکش کند). اگر دیدیم شل است و معلوم است که هنوز نپخته و دوباره می‌گذاریم تا حدود ۷ دقیقه دیگر هم بپزد و باز دوباره چک می‌کنیم؛ این دفعه با یک چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک می‌زنیم. اگر چوب کبریت یا نوک چاقو تمیز آمد بیرون کیک پخته شده. وقتی آماده شد، کیک را از فر بیرون می‌آوریم. ١٠ تا ١۵ دقیقه صبر می‌کنیم کیک تو قالب بماند و بعد کیک را با یک چاقو از لبه‌های قالب جدا می‌کنیم.

۱۶- کیک را تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده برش نزنید.

منبع:همشهری انلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز