خبرگزاری کار ایران

پیشگیری از خطر ابتلا به سکته قلبی با نوشیدن چای

پیشگیری از خطر ابتلا به سکته قلبی با  نوشیدن چای
کد خبر : ۱۱۹۱۱۲۱

مطالعات جدید حاکی از آن است افرادی که بیش از سه مرتبه در هفته چای می‌نوشند، سلامت قلب و عروق بیشتری دارند.

به گزارش ایلنا، نوشیدن یک فنجان چای طول عمر شما را افزایش می‌دهد و تا حدودی از مراجعه شما به پزشک جلوگیری می‌کند. طبق تحقیقات منتشرشده در مجلات قلب و عروق، اگر سه فنجان (یا بیشتر)، در هفته چای بنوشید، به نحوی سلامت قلب و عروق خود را تضمین کرده‌اید. 

طبق گفته کارشناسان پلی فنول‌های موجود در چای‌های ارگانیک سبز و سیاه مزایای زیادی برای سلامتی دارند؛ از جمله بهبود عملکرد رگ‌های خونی، رقیق‌تر شدن خون و کاهش انقباضات. همچنین این ترکیبات در افزایش کلسترول خوب مؤثرند و به محافظت از قلب کمک می‌کنند. پلی فنول‌ها التهاب را کاهش می‌دهند و از لختگی و سفتی خون جلوگیری می‌کنند. از آنجا که پلی فنول‌ها به مدت طولانی در بدن باقی نمی‌مانند، برای دستیابی به فواید آنها لازم است به صورت مداوم چای بنوشید.

فواید چای بسته به نوع آن متفاوت است. در حالی که چای سیاه و سبز هر دو حاوی پلی فنول هستند.

محققان در پکن یک مطالعه گسترده و طولانی مدت بر روی ۱۰۰۹۰۲ شرکت‌کننده که سابقه حمله قلبی، سکته مغزی یا سرطان را نداشتند، انجام دادند. کسانی که در این مطالعه عادت به نوشیدن چای را در خود حفظ کرده بودند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته قلبی در آنها ۵۶٪ کاهش یافت.

منبع: خبرانلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز