طرز تهیه چیز کیک ردولوت به ۲ روش متفاوت
انواع کیک و چیز کیک ردولوت به عنوان جذابترین انواع دسرها برای مناسبتهای مخصوص مثل تولد و روز ولنتاین هستند. این کیک ها برای مناسبتهای عاشقانه، به خاطر رنگ قرمزشان، این کیکها حسابی پرطرفدارند.
به گزارش ایلنا، انواع کیک و چیز کیک ردولوت به عنوان جذابترین انواع دسرها برای مناسبتهای مخصوص مثل تولد و روز ولنتاین هستند. این کیک ها برای مناسبتهای عاشقانه، به خاطر رنگ قرمزشان، این کیکها حسابی پرطرفدارند. چیز کیک ردولوت را میتوانید با پایه بیسکوییت و با ترکیب چیزکیک و کیک ردولوت درست کنید. هر دو این مدل چیزکیکها محبوبیت خودشان را دارند. ما در این مقاله به طرز تهیه چیز کیک ردولوت ولنتاینی یخچالی با پایه بیسکویت و چیزکیک ردولوت با پایه کیک در فر میپردازیم، همچنین نکات تهیه آنها را به شما خواهیم گفت.
فوت و فنهای طرز تهیه چیز کیک ردولوت
*در طرز تهیه چیزکیک ردولوت، قبل از شروع کار، همه مواد مورد استفاده در این چیزکیک را از حدود ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید.
*برای آرد مورد استفاده در طرز تهیه چیزکیک ردولوت میتوانید از آرد چند منظوره یا آرد شیرینیپزی استفاده کنید.
*استفاده از باترمیلک باعث لطافت و نرمی بیشتر چیزکیک شما خواهد شد. اما در صورتی که باترمیلک در دسترس نداشتید، میتوانید از شیر (ترجیحا پرچرب) استفاده کنید.
*اگر جوش شیرین و سرکه را در طرز تهیه چیزکیک ردولوت ولنتاینی با هم ترکیب کنید، پف کیک بیشتر خواهد شد. البته نباید از این ترکیب در طرز تهیه همه انواع کیکها استفاده کنید.
طرز تهیه چیز کیک ردولوت با پایه کیک
مواد لازم برای تهیه چیزکیک با پایه کیک
• پنیر خامهای: ۴۵۰ گرم
• خامه ترش: ۱۱۵ گرم
• خامه سنگین: ۱/۳ لیوان دستهدار فرانسوی
• شکر: ۱۱۳ گرم
• تخم مرغ: ۲ عدد
• وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری
• نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری (نوک قاشق)
مواد لازم برای تهیه چیزکیک با پایه کیک
• آرد شیرینیپزی یا چند منظوره: ۳۱۰ گرم
• پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
• جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
• نمک: ۱ قاشق چایخوری
• شکر: ۳۰۰ گرم
• باترمیلک یا شیر پرچرب: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
• روغن مایع یا روغن صاف قنادی: ۲۰۰ میلیلیتر
• سرکه سفید: ۱ قاشق چایخوری
• تخم مرغ: ۲ عدد
• کره: ۱۱۵ گرم
• وانیل: ۱ قاشق چایخوری
• رنگ قرمز خوراکی: به میزان دلخواه
مواد لازم برای تریین چیزکیک ردولوت
• خامه: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
• کره: ۱۱۵ گرم
• پنیر خامهای: ۴۵۰ گرم
• پودر قند: ۱۶۰ گرم
• وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
• شکلات تختهای رنده شده: به میزان دلخواه
مراحل طرز تهیه چیز کیک ردولوت ولنتاین با پایه کیک
این میزان مواد برای حدودو ۸ نفر مناسب است ولی اگر برای تعداد افراد کمتری میخواهید چیزکیک ردولوت با پایه کیک درست کنید، نسبتها را به یک میزان کم کنید. در ضمن آمادهسازی این چیزکیک ولنتاینی قرمز به حدود ۹۰ دقیقه زمان نیاز دارد. زمان پخت آن هم حدود ۶۰ دقیقه است. در این چیزکیک باید لایه کیک و چیزکیک را به صورت جداگانه درست کنید و بعد آنها را روی هم قرار داده و تزیین کنید.
مرحله اول: شکر و پنیر خامهای را با همزن بزنید
همانطور که اشاره کردیم، حتما قبل از شروع به کار، مواد را از قبل در دمای محیط بگذارید. فر را روشن و روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف تقریبا بزرگ، شکر و پنیر خامهای را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن برقی کاملا بزنید تا بافت نرم پیدا کند.
مرحله دوم: بقیه مواد مایه چیزکیک ردولوت را اضافه کنید و با همزن بزنیدسپس تخم مرغها را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را بزنید تا مایه مخلوط و یکدست شوند. خامه، خامه ترش و وانیل را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و دوباره با همزن حدود ۲ تا ۳ دقیقه مواد را به هم بزنید، وقتی مواد مایه چیزکیک ولنتاین ردولوت را آماده کردید، دیواره و کف یک قالب کمربندی با قطر حدود ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. قالب را در سینی فر قرار دهید.
مرحله سوم: قالب کمربندی را در فر بگذارید
مایه چیزکیک ردولوت ولنتاینی را در قالب بریزید و کف آن را روی سطح بکوبید تا حبابهای آن خارج و سطح مایه چیزکیک صاف شود. قالب کمربندی را در سینی فر بگذارید و کنار آن را یک کاسه کوچک آب قرار دهید تا وقتی در فر گذاشتید و آب بخار شد، فضای داخل فر، مرطوب بماند. ۳۰ دقیقه برای پخت مایه چیزکیک ردولوت کافی است.
مرحله چهارم: قالب چیزکیک ردولوت را در یخچال بگذارید
سپس سینی فر را خارج کنید و بعد از اینکه کمی از دما افتاد، قالب کمربندی حاوی چیزکیک را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. ۴ تا ۵ ساعت قالب باید در یخچال بماند.
مرحله پنجم: کیک ردولوت برای پایه چیزکیک را درست کنید
دوباره فر را روشن و روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید. دو قالب با قطر ۲۰ سانتی متر را چرب و آردپاشی کنید و کنار بگذارید. آرد، جوششیرین، نمک و پودر کاکائو را از الک ریز بگذرانید و در یک کاسه بریزید.
مرحله ششم: مواد تهیه کیک را با مخلوط کن بزنید
در یک کاسه دیگر، کره و شکر را بریزید و با مخلوط کن به قدری بزنید که بافت پفکی بگیرد. تخم مرغها را یکی، یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، مواد را کاملا بزنید. باترمیلک، روغن، سرکه و وانیل را هم به ترتیب اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله هفتم: مواد خشک را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید
موادی را که الک کرده و کنار گذاشته بودید، به مخلوط اضافه کنید و در آخر به مواد رنگ خوراکی را اضافه کنید. همه مواد را کاملا بزنید تا یکدست شود. هر چه رنگ بیشتری استفاده کنید، کیکتان قرمزتر خواهد شد. خمیرها را در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی کرده بودید بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت کیک، قالبها را بیرون بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.مرحله هشتم: مایه تزیین روی چیزکیک را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه چیزکیک ردولوت ولنتاینی، در یک کاسه مناسب، کره و پنیر خامهای را به همراه پودر قند و وانیل اضافه کرده و به هم بزنید. در یک کاسه دیگر خامه را به مدت ۵ دقیقه با همزن کاملا بزنید تا فرم بگیرد. سپس محتویات هر دو کاسه را با هم مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله نهم: خامه را روی کیک بریزید
چیز کیک و کیک ردولت را که درست کرده بودید، از یخچال بیرون بیرون بیاورید. هر دو را از قالب خارج کنید. یک لایه از کیک را داخل ظرف سرو بگذارید. چیزکیک را روی کیک قرار دهید. کیک دوم را روی چیزکیک بگذارید. خامهای را که آماده کرده بودید، رو و اطراف چیزکیک و کیک ردولت بمالید و صاف کنید.
مرحله دهم: شکلات تختهای رنده شده را روی خامه بپاشیدشکلات تختهای سفید یا قهوهای را رنده کنید و روی خامهها بپاشید. میتوانید از برشهای میوهها هم استفاده کنید. سپس ظرف را در یخچال به مدت ۲ ساعت نگه دارید تا کاملا خودش را بگیرد. چیزکیک ردولوت قرمز ولنتاینی را بعد از آماده شدن، سرو کنید.
طرز تهیه چیز کیک ردولوت با پایه بیسکویت
مواد لازم برای تهیه چیزکیک ردولوت یخچالی بدون فر
• بیسکویت اوریو: ۲۴ عدد
• پنیر خامهای: ۲۴۰ گرم
• خامه فرم گرفته: ۲۴۰ گرم
• خامه ترش: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
• کره: ۱/۴ لیوان دستهدار فرانسوی
• عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
• شکر: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
• رنک قرمز خوراکی: ۲ قاشق غذاخوری
• پودر کاکائو: ۲ قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه چیزکیک ردولوت ولنتاینی با پایه بیسکویت اوریو
برای درست کردن چیزکیک یخچالی ردولوت برای ولنتاین با پایه بیسکویت اوریو ابتدا باید لایه زیری قالب را درست کنید، سپس لایه رویی را روی آن بریزید و بعد از آماده شدن هر دو لایه، هر بار قالب را در یخچال بگذارید. بعد از اینکه چیزکیک خودش را گرفت، روی آن را با خامه تزیین و سرو کنید.
مرحله اول: کره و بیسکویت پودر شده را با هم مخلوط کنید
بیسکویتهای اوریو را در اولین مرحله از طرز تهیه چیزکیک ردولوت ولنتاینی بخچالی در غذاساز پودر کنید. سپس کره را اضافه و آنها را با هم مخلوط کنید. کف و دیواره یک قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری را چرب کنید و آنها با قاشق فشار دهید تا صاف شود. قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم: بقیه مواد را به لایه بیسکویتی چیز کیک رودولت اضافه کنید
در یک ظرف، بقیه مواد را با هم بزنید. خامه ترش، شکر، پودر کاکائو، عصاره وانیل و رنگ خوراکی را کاملا با همزن بزنید تا یکدست شود. قالب را از یخچال بیرون بیاورید و این مخلوط را روی لایه بیسکویتی بریزید و صاف کنید. قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از اینکه چیز کیک ردولوت ولنتاینی یخچالی خودش را گرفت، روی آن را با خامه تزیین و سرو کنید.
منبع: مجله کوروش