دستور پخت مرغ سوخاری ویژه
مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی محبوب و خوشمزه است که می شود هرزگاهی داخل خانه درست کنیم و از مضرات آن چشم پوشی کنیم.
به گزارش ایلنا، مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی محبوب و خوشمزه است که می شود هرزگاهی داخل خانه درست کنیم و از مضرات آن چشم پوشی کنیم. البته که این مدل غذاها اگر داخل منزل و با مواد اولیه تازه تهیه شود خیلی بهتر و حتی خوشمزه تر از رستوران ها و فست فودی ها است.
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری
۹۰۰ گرم مرغ که به ۸ قسمت تقسیم شده باشد یا ۴ ران، سینه و بال که با آب سرد شسته شده و خشک شده است
روغن زیتون به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
یک قاشق غذاخوری پودر پیاز
یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت مرغ سوخاری
۱- تکههای مرغ را که آماده کردهاید، در یک کاسه بزرگ بریزید. روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید.
۲- مخلوط را دستکم برای ۲ ساعت و در بهترین حالت یک شب در یخچال بگذارید.
۳- مرغهای مزهدارشده را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.
۴- در یک تابه بزرگ چدنی مقدار کافی روغن بریزید تا جایی که تا نیمه کنارههای تابه پر از روغن شود. با حرارت متوسط روغن را داغ کنید.
۵- در یک کاسه بزرگ آرد بریزید و برای این که مزهدار شود به آن به اندازه یکچهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
۶- تکههای مرغ را در آرد بغلتانید.
۷- زمانی که روغن به اندازه کافی داغ شد، تکههای مرغ را که با آرد مخلوط کردهاید در روغن بریزید و برای ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا قهوهای رنگ شود.
۸- مرغها را با احتیاط از روغن خارج کنید و طرف دیگر آنها را برای ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و قهوهای شود.
۹- بعد از این که تکههای مرغ سرخ شدند، آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغنشان گرفته شود و همینطور داغ آنها را سرو کنید.
منبع:همشهری آنلاین