خبرگزاری کار ایران

دستور پخت مرغ سوخاری ویژه

کد خبر : ۱۱۸۵۳۸۹

مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی محبوب و خوشمزه است که می شود هرزگاهی داخل خانه درست کنیم و از مضرات آن چشم پوشی کنیم.

به گزارش ایلنا، مرغ سوخاری از خوراکی های خیلی محبوب و خوشمزه است که می شود هرزگاهی داخل خانه درست کنیم و از مضرات آن چشم پوشی کنیم. البته که این مدل غذاها اگر داخل منزل و با مواد اولیه تازه تهیه شود خیلی بهتر  و حتی خوشمزه تر از رستوران ها و فست فودی ها است.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

۹۰۰ گرم مرغ که به ۸ قسمت تقسیم شده باشد یا ۴ ران، سینه و بال که با آب سرد شسته شده و خشک شده است

روغن زیتون به مقدار لازم

یک قاشق غذاخوری پودر سیر

یک قاشق غذاخوری پودر پیاز

یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

یک قاشق چای‌خوری پاپریکای شیرین

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت مرغ سوخاری

۱- تکه‌های مرغ را که آماده کرده‌اید، در یک کاسه بزرگ بریزید. روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید.

۲- مخلوط را دست‌کم برای ۲ ساعت و در بهترین حالت یک شب در یخچال بگذارید.

۳- مرغ‌های مزه‌دارشده را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.

۴- در یک تابه بزرگ چدنی مقدار کافی روغن بریزید تا جایی که تا نیمه کناره‌های تابه پر از روغن شود. با حرارت متوسط روغن را داغ کنید.

۵- در یک کاسه بزرگ آرد بریزید و برای این که مزه‌دار شود به آن به اندازه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

۶- تکه‌های مرغ را در آرد بغلتانید.

۷- زمانی که روغن به اندازه کافی داغ شد، تکه‌های مرغ را که با آرد مخلوط کرده‌اید در روغن بریزید و برای ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شود.

۸- مرغ‌ها را با احتیاط از روغن خارج کنید و طرف دیگر آنها را برای ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و قهوه‌ای شود.

۹- بعد از این که تکه‌های مرغ سرخ شدند، آنها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغنشان گرفته شود و همین‌طور داغ آنها را سرو کنید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز