طرز تهیه سوپ میگو با شیر
سوپ غذای بسیار مقوی است که هم به عنوان پیش غذا و هم برای افراد بیمار سرو میشود.سوپ ها مدل های مختلفی دارند و سوپ میگو و شیر یکی از خوشمزه ترین آن است.
به گزارش ایلنا، سوپ غذایی مفید و سرشار از ویتامین است که گزینه خوبی برای فصل های سرد سال محسوب می شود. سوپ ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه می شوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد. در این بخش شما را با طرز تهیه سوپ میگو با شیر آشنا خواهیم نمود.
مواد لازم سوپ میگو با شیر
مواد لازم |
میزان لازم |
میگو |
300 گرم |
پیاز |
1 عدد |
کره |
50 گرم |
آرد سفید |
2 قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده |
2 قاشق غذاخوری |
عصاره سبزیجات |
1 عدد |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
هویج رنده شده |
2 قاشق غذاخوری |
شیر |
1 لیتر |
پوست لیموی تازه رنده شده |
1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه
-
درون ظرفی آب جوش ریخته و مدت 3 دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید.
-
در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم.
-
هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت می دهیم.
-
در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل خوب عطر خود را پس دهد .
-
عصاره سبزیجات را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
-
سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید، کره طعم سوپ را بی نظیر و بافت نرمی به سوپ می دهد .
-
پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.
-
سپس پوست های رنده شده لیمو را اضافه کنید اما به مواد آبلیمو نزنید زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود.
-
حرارت را ملایم کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.
-
میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت 5 دقیقه با مواد بپزند.
-
شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.
-
سوپ میگو با شیر شما آماده سرو است.
منبع:نمناک