خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی
کد خبر : ۱۱۵۲۹۱۷

خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.

به گزارش ایلنا، خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو

  • گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم

  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم

  • نمک و فلفل: به میزان لازم

  • پیاز: یک عدد

  • آبغوره: یک فنجان

  • روغن: به میزان

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز