برگرهای لذیذ فستفودی را در خانه سرو کنید
برگرهایی که آموزش دادهایم از جمله خوش طعمترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد.
به گزارش ایلنا، برگرهایی که آموزش دادهایم از جمله خوش طعم ترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد. خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جستوجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.
برگر در ژامبون با سالاد کلم و ترشی سوخاری
-
تعداد: 6 برگر
-
زمان تهیه: 30 دقیقه
-
زمان پخت: 16 دقیقه
مواد لازم
-
12 ورق ژامبون (به دلخواه)
-
6 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
-
4 قاشق چایخوری پودر قهوه
-
یک قاشق چایخوری پودر سیر
-
680 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
-
3 قاشق غذاخوری سرکه برنج
-
دو قاشق غذاخوری مایونز یا سس سالاد
-
دو قاشق چایخوری شکر
-
نصف یا یک قاشق چایخوری سس چیلی
-
نصف قاشق چایخوری نمک
-
2.5 پیمانه کلم سبز رنده شده
-
نصف پیمانه هویج رنده شده (یک عدد متوسط)
-
نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
-
¼ پیمانه جعفری ریز شده
-
نمک و فلفل سیاه
-
6 نان همبرگر کنجدی (تست شده)
طرز تهیه
1. سینی مایکروفر را با دستمال حوله ای بپوشانید. شش ورق ژامبون را در یک ردیف واحد بچینید و دوباره روی آنها دستمال حوله ای بگذارید. قدرت مایکروفر را روی 100 درصد تنظیم کنید و یک تا دو دقیقه ژامبون را بپزید تا کمی پخته شوند. چربی آنها را با دستمال بگیرید و پس از خنک شدن داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، قهوه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل کیسه بریزید. کیسه را محکم ببندید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا روی ژامبون ها را بپوشانند. آن را کنار بگذارید. همین کار را با بقیه ژامبون ها انجام دهید.
2. گوشت چرخ کرده را به شکل گلوله های مسطح با ضخامت دو سانتی متر در آورید. دو ورق از ژامبون را دور هر کدام از چانه های مسطح گوشت بپیچید. انتهای آنها را با خلال دندان محکم کنید تا باز نشوند. به مدت 30 دقیقه (یا حداکثر 24 ساعت) داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
3. برای سالاد کلم، در یک کاسه متوسط سرکه، مایونز، شکر، سس چیلی و نصف قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. کلم، هویج، پیاز و جعفری را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس همه مواد را بپوشاند. نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا زمان سرو، خنک شود.
4. چانه های مسطح گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید. زغال را آماده کنید و داخل با حرارت ملایم برگرهای را به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزید. یا می توانید داخل فر با دمای 160 درجه فارنهایت بپزید.
5. برگرهای پخته شده را داخل نان همبرگر بگذارید و روی آنها، سالاد کلم و ترشی سوخاری بگذارید. لایه رویی نان را بگذارید و سرو کنید.
ترشی سوخاری
مواد لازم
-
یک پیمانه آرد کامل
-
یک پیمانه بلغور ذرت زرد
-
دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه
-
3 پیمانه ترشی سبزیجات، شوید خوابانده شده در سرکه، فلفل چیلی و زیتون بی هسته
-
¾ پیمانه شیر ترش
-
روغن گیاهی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق روغنی و دستمال حوله ای روی سینی بچینید و کنار بگذارید. در یک پلاستیک بزرگی که در آن بسته شود، آرد، بلغور ذرت و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. آب ترشی سبزیجات را بگیرید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. شیر ترش را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید.
3. در قابلمه متوسط، به قدری روغن بریزید که حدود 5 سانتی متر ارتفاع داشته باشد و حرارت را زیاد کنید.
4. ترشی های خوابانده شده در شیرترش را داخل مخلوط آرد بریزید و خوب هم بزنید تا همه سطح سبزیجات را بپوشاند. سبزیجات را از آرد خارج کنید و آرد اضافه آنها را بتکانید و داخل روغن کاملا داغ بیندازید تا سوخاری شوند. آنها را روی دستمال حوله ای داخل فر گرم بگذارید تا گرم باقی بمانند.
برگر دودی با طعم درخت سرو و پیاز سوخاری
-
تعداد: 6 برگر
-
زمان خیس کشیدن: یک ساعت
-
زمان تهیه: 25 دقیقه
-
زمان پخت: 14 دقیقه
مواد لازم
-
یک تکه چوب درخت سرو (35×15×2 سانتی متر)
-
700 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
-
نمک و فلفل سیاه
-
نصف پیمانه مایونز یا سس سالاد
-
¼ پیمانه گشنیز خرد شده
-
دو یا سه عدد فلفل چیلی ریز شده
-
یک تا دو قاشق چایخوری خردل
-
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
-
نصف قاشق چایخوری نمک
-
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
-
110 گرم پنیر گودا دودی (به 6 قسمت تقسیم کنید)
طرز تهیه
1. حداقل یک ساعت پیش از کباب کردن، چوب سرو را داخل آب خیس کنید. آن را داخل یک تشت یا ظرفی قرار دهید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا کاملا داخل آب فرو برود و خیس بکشد. گوشت چرخکرده را به شکل همبرگر با ضخامت 1.5 سانتی متر در آورید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. با پلاستیک روی گوشت را بپوشانید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
2. در یک کاسه متوسط، مایونز، گشنیز، چیلی، خردل، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
3. تخته چوب سرو را روی زغال بگذارید تا شروع به دود کردن بکند. در همین زمان، گوشت ها را روی توری کباب پز روی زغال ها بگذارید و به مدت 6 دقیقه بپزید تا گوشت جمع شود. سپس آنها را روی زغالی بگذارید که چوب سرو دود می کند و 7 تا 8 دقیقه بیشتر بپزید. روی گوشت ها در بگذارید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.
4. سطح داخلی نان ها را با مخلوط مایونز بپوشانید. برای هر نان یک عدد همبرگر بگذارید و در صورت تمایل، روی آنها نوارهای ترش سبزیجات و پیاز سوخاری با ترتیلا بگذارید.
پیاز سوخاری با ترتیلا
مواد لازم
-
5 پیمانه چیپس ترتیلا
-
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
-
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
-
¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
-
3 عدد پیاز متوسط (سفید یا قرمز)
-
2/3 پیمانه شیر ترش
-
روغن گیاهی
-
نمک
طرز تهیه
1. در غذاساز، چیس ها را خرد کنید تا کاملا پودر شوند. پودر چیلی، زیره سبز و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
2. پیاز ها را خلال کنید و داخل کیسه دردار بریزید. نشاسته ذرت به آنها اضافه کنید و کیسه را خوب تکان دهید تا همه پیازها نشاسته ای شوند.
3. شیر ترش را داخل کاسه متوسط بریزید.
4. فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه دستمال حوله ای روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.
5. نصف پیمانه از خلال پیازها را داخل شیر ترش فرو کنید و درآورید. سپس آنها را داخل مخلوط ترتیلا فرو کنید و بیرون بیاورید. سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ کنید. با نمک آنها را مزه دار کنید و سپس داخل فر روی دستمال حوله ای بچینید تا هم روغن اضافه آنها برود و هم گرم بمانند.
نوارهای نمکی سبزیجات
مواد لازم
-
یک عدد خیار با پوست
-
یک عدد هویج بزرگ پوست کنده
-
نصف یک عدد پیاز کوچک
-
¼ پیمانه شوید تازه خرد شده
-
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
-
¾ سرکه
-
نصف پیمانه شکر
-
یک قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه
1. با کمک پوست کن، خیار را به ورقه های باریک تبدیل کنید. همین کار را با هویج نیز انجام دهید. در یک کاسه بزرگ، خیار، هویج، پیاز خرد شده، شوید و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه کوچک، سرکه و شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. تا داغ است آن را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید. یک ساعت (یا حداکثر سه روز) داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج
-
تعداد: 4 برگر
-
زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم
-
450 گرم گوشت چرخ کرده (گوساله)
-
یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه
-
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه سابیده شده
-
نصف پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده
-
یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)
-
روغن زیتون
-
4 نان همبرگر
-
یک پیمانه اسفناج ریز
-
نمک
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، سس تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت رابه چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها با شکل گلوله درآورید. یک قاشق غذاخوری بلوچیز داخل هر کدام از گلوله ها بگذارید و گوشت را دوباره در دست گرد کنید. سپس کمی فشار دهید تا صاف (شبیه همبرگر) شوند.
2.پیازها را داخل روغن زیتون بغلتانید و نمک بزنید.
3.برگرها و خلال پیازها را روی توری کباب پز بگذارید و با حرارت متوسط، هر طرف را 5 دقیقه کباب کنید. سطح داخلی نان های همبرگر را روغن زیتون بمالید و آنها را روی حرارت برشته کنید.
4. برگرها را با تکه های کبابی پیاز، اسفناج و پنیر باقی مانده سرو کنید.
برگر سوسیس
-
تعداد: 6 نفر
-
زمان تهیه: 30 دقیقه
-
زمان کباب کردن: 10 تا 12 دقیقه
مواد لازم
-
سس آووکادو
-
یک عدد پیاز قرمز متوسط (خلالی)
-
آب یک عدد لیمو ترش
-
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
-
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
-
نمک دریایی و فلفل سیاه
-
170 گرم سوسیس خام
-
800 گرم گوشت چرخکرده (گوساله)
-
6 عدد نان همبرگر
طرز تهیه
1.ابتدا سس آووکادو را به روش زیر آماده کنید و داخل یخچال بگذارید. برای تهیه ترشی فوری پیاز، در یک قابلمه متوسط، آب بریزید تا بجوشد. سپس خلال های پیاز را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه حرارت دهید. آنها را آبکش و خنک کنید. در یک کاسه متوسط، پیازهای سرد شده، آب لیموترش، سرکه، زیره، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ظرف را هم بزنید و سی دقیقه آن را کنار بگذارید.
2. در یک تابه بزرگ، روی حرارت متوسط سوسیس های خرد شده را سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند. کنار بگذارید تا خنک شوند.
3. زغال را آماده کنید. در یک کاسه سوسیس های پخته شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. آنها را به شش گلوله تقسیم کنید و به شکل همبرگر فرم دهید. در مرکز هر کدام از چانه های مسطح، شیار ایجاد کنید تا مغز پخت شوند. آنها را روی توری کباب پز بگذارید و با در بسته 10 تا 12 دقیقه کباب کنید.
4. داخل نان های همبرگر سس آووکادو بمالید و برگرها را روی آنها بگذارید و ترشی پیازی که آماده کرده اید را روی برگرها بگذارید.
سس آووکادو
-
یک عدد فلفل سبز بزرگ (پوپلانو)
-
یک عدد آووکادوی متوسط خرد شده
-
آب لیمو ترش
-
یک قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده
-
یک قاشق چایخوری مایونز
-
نمک
طرز تهیه
فلفل پوپلانو را کبابی کنید. یا 25 دقیقه در فر با حرارت 425 درجه فرنهایت بپزید. پوست سیاه و تخم فلفل را جدا و آن را ساتوری کنید و داخل یک کاسه کوچک بریزید. نصف یک آووکادو را به آن اضافه و با چنگال له کنید. نیمه دیگر آووکادو را خرد و به کاسه اضافه کنید. آب لیموترش، جفری ریز شده و مایونز را اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل اضافه کنید.
دابل چیزبرگر با آیولی ژامبون
-
تعداد: 6 برگر
-
زمان تهیه: 30 دقیقه
-
زمان پخت: 6 دقیقه
مواد لازم
-
آیولی ژامبون
-
700 گرم گوشت چرخکرده (گوساله)
-
¼ پیمانه جعفری ریز شده
-
دو قاشق غذاخوری کره آب شده
-
110 گرم پنیز موزارلا رنده شده
-
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
-
4 عدد تخم مرغ (اختیاری)
-
نمک معمولی یا دریایی
-
4 عدد نان همبرگر
-
برگ های تازه ریحان
طرز تهیه
1. آیولی ژامبون را به روش زیر تهیه کنید و کنار بگذارید.
2. کباب پز را روشن و زغال را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، جعفری، کره، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید و آنها را به شکg 8 چانه با ضخامت دو سانتی متر درآورید.
3. روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید و داخل روغن داغ بریزید و در تابه را بگذارید تا خاگینه آماده شود.
4. همبرگرها را روی توری کباب پز بگذارید و حدود 5 دقیقه بپزید. آنها را برگردانید و چند دقیقه هم آن طرف را بپزید تا گوشت کاملا پخته شود. روی آنها پنیر بریزید و یک دقیقه روی حرارت بگذارید بمانند.
5.داخل نان همبرگرها (بالا و پایین) دو قاشق غذاخوری آیولی ژامبون بریزید. دو همبرگر روی سس بگذارید و در صورت تمایل، خاگینه را روی آن بگذارید.
آیولی ژامبون
مواد لازم
-
16 حبه سیر با پوست
-
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
-
8 ورق ژامبون ریز شده
-
یک پیمانه مایونز
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سیرها را داخل فویل بپیچید، روغن زیتون بزنید و 20 دقیقه داخل فر بپزید تا کاملا نرم شوند.
2. در همین هنگام، در یک تابه بزرگ، روغن را داغ و ژامبون های ریز شده را سرخ کنید. 7 تا 8 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا کاملا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
3.سیرها را از پوست جدا کنید و داخل کاسه کوچکی بریزید. با چنگال آنها را له کنید. ژامبون و مایونز را اضافه و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
برگر کازابلانکا
-
تعداد: 4 برگر
-
زمان تهیه: 20 دقیقه
-
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
-
450 گرم گوشت چرخکرده (گوساله)
-
1/3 پیمانه برگه زردآلوی خرد شده
-
دو قاشق غذاخوری دانه کاج (سرخ شده)
-
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
-
دو حبه سیر رنده شده
-
نصف قاشق چایخوری نمک
-
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
-
1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
-
1/4 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
-
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
کچاپ موراکان
-
4 برگ کاهو
-
یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، برگه زردآلو، دانه کاج، گشنیز، سیر، نمک، زیره سبز، دارچین، پودر تخم گشنیز و فلفل را با هم مخلوط کنید. مواد را به چهار گلوله تقسیم کنید. کمی با کف دست فشار دهید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
2. گوشت ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه روی حرارت متوسط زغال قرار دهید و دو طرف آن را به خوبی بپزید. داخل نان همبرگر سس موراکان بزنید، برگرهای آماده شده را روی آن بگذارید و با گوجه و کاهو، ساندویج را پر کنید.
3.برای تهیه سس موراکان* فقط کافی است 1/3 پیمانه کچاپ، 1/8 قاشق چایخوری پودر زیره سبز، 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین، 1/8 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
منبع:برترین ها