طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
به گزارش ایلنا، در این مطلب قصد داریم به شما روش تهیه یک ترشی لذیذ و متفاوت را آموزش دهیم. ترشی بادمجان کبابی از آن دسته ترشی هایی است که اگر یک بار آن را امتحان کنید بدون شک شیفته طعم متفاوتش می شوید. بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادمجان |
یک کیلوگرم |
سبزی ترشی خرد شده |
300 گرم |
هویج |
200 گرم |
سرکه |
یک لیتر |
زردچوبه |
یک قاشق مرباخوری |
ادویه ترشی |
یک قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند |
پنج عدد |
گردو ریز خرد شده |
نصف پیمانه |
نمک |
به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
منبع:غذالند