طرز تهیه پودر سوخاری خانگی ترد و پفکی
شما می توانید پودر سوخاری خانگی را در اندازه و رنگ های مختلف به سادگی و با نان های بیات شده تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، پودر سوخاری خانگی از خشک و برشته کردن نان های حجیم به همراه ادویه های دلخواه تهیه می شود. شما به راحتی می توانید انواع پودر سوخاری را در کمترین زمان ممکن در خانه آماده کنید و برای سوخاری کردن مرغ ، ماهی یا میگو از آن استفاده نمایید.
برای تهیه پودر سوخاری میتوانید از هر نوع نانی استفاده کنید. ولی نان های حجیم شده طعم بهتری به شما میدهند.
بهترین و با کیفیت ترین گزینه برای تهیه پودر سوخاری استفاده از کناره های نان تست است. کناره های نان تست پودر سوخاری خوشمزه تری به شما می دهد.
پودر سوخاری از ریز تا درشت در بازار موجود است که از ریزترین حالت ممکن آرد سوخاری ، پودر سوخاری ، پرک سوخاری و در آخر پانکو سوخاری یا آرد سوخاری پولکی است.
در صورتی که می خواهید پودر سوخاری رنگی داشته باشید مثلا پودر سوخاری قرمز یا پودر سوخاری نارجی یا پودر سوخاری پانکو نارنجی می توانید رنگ دلخواهتان را از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کرده و چند قطره به نان باگت خشکتان اضافه کنید.
نکته مهمی که هنگام تهیه پودر سوخاری باید رعایت کنید این است که بافت پودر سوخاری باید مثل دانه شکر باشد و نباید مثل آرد پودرش کنید.
برای تهیه پودر سوخاری بهتر است از نان های حجیم که چند روز در یخچال مانده و بیات شده استفاده کنید.
نان ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
اگر از نان همبر یا باگت استفاده می کنید بهتر است داخل نان ها را خالی کنید و تکه های نان را در سینی فر در یک لایه بچینید.
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنیدو نان ها را حدود 15 – 20 دقیقه در فر قرار دهید تا تست و کاملا سفت شوند.
مراقب باشید که نان تغییر رنگ ندهد.
بعد از سرد شدن نان ها را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا نان ها خورد شوند.
برای تهیه پودر سوخاری دانه درشت باید زمان بسیار کمی غذاساز را روشن کنید.
هرچه زمان بیشتری برای خرد کردن نان ها اختصاص دهید پودر سوخاری شما ریزتر خواهد شد.
در انتها پودر سوخاری را الک کنید تا پودر سوخاری دانه درشت از بخشی که نرم شده است جدا شود.
پودر سوخاری در تابه
روش دوم تهیه پودر سوخاری در تابه
نان های حجیم ی که بیات شده اند را تکه تکه کنید و در هوای آزاد بگذارید تا کاملا خشک شوند سپس در غذاساز یا آسیاب برقی پودرشان کنید.
نان پودر شده را الک کنید و دوباره دانه های درشت را پودر کنید و الک کنید.
پودر نان را روی حرارت متوسط در تابه تفت دهید تا بویش بلند شود ولی رنگش نباید تغییر کند.
شعله را خاموش کرده و اجازه دهید آرد نان خنک شود.
هر زمان که خواستید از پودر سوخاری استفاده کنید ، سبزیجات خشک و ادویه های دلخواهتان را به آن اضافه نمایید.
پودر سوخاری با نان لواش
طرز تهیه پودر سوخاری با نان لواش
برای تهیه پودر سوخاری با نان لواش تابه ای متوسط را روی حرارت بگذارید و نان لواش را به تکه های کوچک تقسیم کنید و توی تابه بریزید و به مدت 15 تا 25 دقیقه روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید که همه طرف تکه های نان برشته شود.
وقتی تکه های نان لواش کاملا خشک شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
نان برشته شده را در یک کیسه ناسلونی بریزید و با ضربات آرام وردنه یا گوشت کوب ان ها را خرد کنید.
مواد لازم پودر سوخاری پانکو
نان تست |
یک پیمانه |
رزماری خشک |
یک قاشق غذاخوری |
ارگانو |
نصف قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل |
یک قاشق چایخوری |
زردچوبه |
یک قاشق غذاخوری |
پودر کاری |
نصف قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای |
نصف قاشق غذاخوری |
پودر پیاز |
یک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه |
دو قاشق چایخوری |
فلفل قرمز |
یک قاشق چایخوری |
پاپریکا |
یک قاشق غذاخوری |
پودر شنبلیله خشک |
یک قاشق غذاخوری |
پودر سیر |
دو قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ |
دو قاشق غذاخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه پودر سوخاری پانکو
برای تهیه پودر سوخاری پولکی یا پانکو نان حجیمی که در خانه دارید را در مانند روش های قبل در فر تست کنید و کناری بگذارید تاخشک شود.
سپس در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کمی پودر شود ولی مراقب باشید خیلی نرم نشود.
ادوبه ها را به نان خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
برای این که یک پودر سوخاری پولکی با کیفیت داشته باشید میتوانید کمی چیپس یا ترتیلا با کرن فلکس را با ضربات وردنه خرد کنید و با پودر سوخاری مخلوط نمایید.
برای این که پودر سوخاری پانکو نارنجی داشته باشید میتوانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی به نان تست ها اضافه کنید.
مواد لازم پودر سوخاری پفکی
نان تست |
۱بسته |
زردچوبه |
۱ ق مربا خوری |
نمک |
۱ ق مربا خوری |
پاپریکا |
۱ ق چای خوری |
بیکینگ پودر |
۱ ق چای خوری |
آویشن |
۱ ق چای خوری |
پودر سیر |
۱ ق چای خوری |
فلفل سیاه |
۱ ق چای خوری |
پفک نمکی پودر شده |
۱ پیمانه |
طرز تهیه پودر سوخاری پفکی
با چاقو ، دور قهوه ای نان تست را بگیرید و به تکه های کوچک تقسیم کنید و در سینی فر گذاشته و به مدت 15 – 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده ، بگذارید تا برشته شوند.
متناسب با درشتی ای که دوست دارید نان های تست را در هاون یا غذاساز خرد کنید.
پفک را در نایلون با گوشت کوب بکوبید تا پودر شود و به همراه ادویه ها به پودر نان اضافه کنید.
منبع:بیتوته