طرز تهیه پاناکوتا انبه
پاناکوتا انبه یکی از دسرهای جذاب و بسیار خوشمزه است که با میوه انبه تهیه می شود و می توانید به صورت دو رنگ و یا تک رنگ ساده در لیوان های تک نفره سرو کنید.
به گزارش ایلنا، این دسر خوشمزه که اصالت آن برای کشور ایتالیا می باشد که امروزه بسیار ترند شده و در مهمانی ها بسیار تهیه می شود اما پاناکوتا چیست یک دسر تهیه شده از پوره میوه به همراه خامه و ژلاتین و در طعم ها و مزه های مختلفی تهیه شده است و واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است اما ترکیب پاناکوتا انبه با انواع ژله ها ترکیب کنید.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا انبه
-
شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
-
خامه صبحانه ۱۲۵ گرم یا ۱/۲ پیمانه
-
شکر ۵۰ گرم
-
ژلاتین ۱ ق چای خوری
-
آب سرد ۱ ق سوپخوری
-
رنده پوست لیموترش ۱ ق چای خوری
-
انبه ۴۰۰ گرم
-
لیموترش ۱ عدد
طرز تهیه پاناکوتا انبه با شیر و خامه و ژلاتین
مرحله اول: تهیه پوره انبه
ابتدا انبه ها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل یک قابلمه ریخته و ۳۰ گرم از شکر دستور به آن اضافه کنید سپس آب لیموترش را بگیرید و کمی از آن را داخل قابلمه بریزید انبه را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم و له شود سپس با گوشت کوب برقی خوب بزنید تا میکس شود می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.
مرحله دوم: جوشاندن شیر و خامه
در ادامه خامه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا خامه کم کم به جوش بیاد و قل بزند سپس شیر را به همراه مابقی شکر و وانیل اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
مرحله سوم: افزودن پوره انبه
در ادامه پوره انبه تهیه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید و ژلاتین را داخل یک کاسه ریخته و آب سرد اضافه کنید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا ذرات شکر ذوب شود.
مرحله چهارم: تهیه پاناکوتا انبه
حالا ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم بزنید در انتها زست لیمو یا همان رنده پوست لیموترش را نیز اضافه کنید و داخل لیوان های سرو بریزید و بگذارید داخل یخچال تا خودش را بگیرد سپس با تکه های انبه و توت فرنگی تزئین کنید.
نکات کلیدی در تهیه پاناکوتا انبه ساده
-
می توانید پاناکوتا را به صورت دو رنگ و یا ترکیبی با ژله تهیه کنید.
-
از انبه تازه و شیرین استفاده کنید.
-
اگر انبه شما یخ شده بود در تهیه پوره کمی آب به آن اضافه کنید.
-
اگر دوست دارید خیلی نرم تر شود پوره میوه را از صافی رد کنید تا اگر تکه ای درشت داخل آن باشد جدا شود.
-
می توانید برای تزئین از همان پوره انبه تهیه شده برای روی پاناکوتا استفاده کنید.
منبع: پارسی دی