مکاندچیز با سس گوشت؛ غذای پرکالری ایتالیایی
مکاندچیز با سس گوشت یک غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیایی است. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شده است. اما دستور پخت ایرانی آن گوشت دارد و یک وعده غذایی کامل و سنگین است.
به گزارش ایلنا، مکاندچیز با سس گوشت یک غذای خوشمزه و پرکالری ایتالیایی است. این غذا به صورت کلی ترکیبی از پاستا و پنیر و کره آب شده است. اما دستور پخت ایرانی آن گوشت دارد و یک وعده غذایی کامل و سنگین است.
ماکارونی مکاند چیز را باید در آبجوش همراه با مقدار کمی روغن و نمک بپزید. اگر نمیدانید چه وقت پاستا را در بیاورید یک دانه آن را با دست امتحان کنید. پاستایی خوب پخته شده که اطراف آن نرم و مرکزش هنوز سفت باشد. دلیل این کار این است که، چون ماکارونی یک بار دیگر در فر پخته میشود، اگر در حین پختن در آبجوش زیادی حرارت دیده باشد ممکن است له و خمیری شکل شود.
حواستان باشد که فاصله زمانی بین آبکش کردن پاستا و پختن مکاندچیز درون فر نباید زیاد باشد. بهتر است سس گوشت را همزمان با پاستا آماده کنید. اگر از پس این کار برنمی آیید حتما سس گوشت را پیش از پخت پاستا آماده کنید.
برای تهیه این غذا به جای گوشت چرخ کرده میتوانید از مرغ نیز استفاده کنید. دستور پخت این غذا را میتوانید به هر شکلی که دوست داشتید تغییر دهید. پیشنهاد ما اضافه کردن سبزیجاتی همچون جعفری، هویج و قارچ به مواد اولیه است.
برای خوش طعمتر کردن سس گوشت حتما از ادویههای مختلف به قدر کافی استفاده کنید. همراه این غذا میتوانید سالاد فتوش یا سالاد یونانی نیز سرو کنید. این غذا بسیار سنگین است بنابراین خوردن آن به عنوان شام چندان توصیه نمیشود. بهتر است در وعده ناهار آن را نوش جان کرده و سپس فعالیت کافی داشته باشید. مک اند چیز با سس گوشت یک غذای جذاب برای بچهها است که انرژی مورد نیاز آنها را در طول روز فراهم میکند.
مواد لازم
-
گوشت چرخ کرده:۱۵۰ گرم
-
پیاز بزرگ: ۱ عدد
-
قارچ: ۱۰۰ گرم
-
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
-
ذرت: ۱/۲ پیمانه
-
گوجه فرنگی پوره شده:۴ عدد
-
ماکارونی لولهای شکل:۲۵۰ گرم
-
سیر:۴ عدد
-
آرد:۳ قاشق غذا خوری
-
شیر:۱ لیوان
-
پنیر پیتزا:۲۵۰ گرم
-
نمک: به مقدار لازم
-
فلفل: به مقدار لازم
-
زرد چوبه: به مقدار لازم
-
آویشن: به مقدار لازم
-
روغن:به مقدار لازم
-
سس کچاپ:۲ قاشق غذا خوری
-
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
پیازهای نگینی شده را با روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
سپس گوشت را همراه با ادویه و نمک و فلفل در پیاز داغ تفت دهید.
فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را تفت داده و همراه با ذرت و سیر رنده شده و رب گوجه و سس کچاب و پوره گوجه به غذا بیفزایید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط جا بیفتند.
سه قاشق آرد را داخل یک لیوان شیر حل کرده و به مواد گوشتی بیفزایید، هم بزنید و اجازه بدهید تا جا بیفتد، یا به اصطلاح قوام بیاید بر روی گاز.
سپس ماکارونی را داخل آب جوشی که از قبل گذاشته بودید بریزید و طبق دستور روی جلد بگذارید تا بپزد.
پس از آن ماکارونی پخته شده را آبکش کنید.
دقت کنید که آبش کاملا از بین برود تا خیلی خوب با مواد ماکارونی مخلوط شود.
ته ظرفتان را کاملا چرب کرده و مخلوط ماکارونی و گوشت را در ظرف ریخته و سطحش را صاف کنید.
روی آن به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده شود.
فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کرده و ظرف را داخل فر قرار دهید.
آن را ۳۰ دقیقه با شعله فر بپزید.
در آخر کار گریل را روشن کرده تا پنیر طلایی شود.
منبع:غذالند