خبرگزاری کار ایران

فوت و فن درست کردن نان نارگیلی

فوت و فن درست کردن نان نارگیلی
کد خبر : ۱۱۱۶۵۰۲

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های پرطرفدار به‌حساب می‌آید. در این مطلب طرز تهیه نان نارگیلی آموزش داده شده است و شما می‌توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

به گزارش ایلنا، هنر آشپزی به حدی جذاب و شیرین است که افراد را از رشته‌های مختلف با گرایش‌های متفاوت به سمت خود می‌کشاند. روزنامه همشهری در صفحه «روز هفتم» خود نیز به این هنر پرداخته و طرز تهیه نان نارگیلی را از زبان هدی شهرکی‌مقدم، آشپز جوان و معمار، آموزش داده است که در ادامه می‌خوانید:

نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های پرطرفدار به‌حساب می‌آید. گاهی نان‌ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می‌کنند و گاهی روی نان را از مواد مختلف پوشش می‌دهند. در این دستور تهیه نان، پودر نارگیل به‌کار رفته و بسیار مقوی و مفید است.

مواد لازم

آرد شیرینی‌پزی: ۲پیمانه

خمیرمایه: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شکر: یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: نصف پیمانه

روغن مایع: یک‌هشتم پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای کراست روی نان

کره: ۲۰ گرم

شکر: یک‌چهارم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

پودر نارگیل: نصف پیمانه

فوت و فن درست کردن نان نارگیلی

طرز تهیه نان نارگیلی

۱- ابتدا به شیر ولرم خمیرمایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و به‌علاوه روغن مایع با تمام مواد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۲- سپس آرد و نمک را کم‌کم اضافه کرده و شروع به ورزدادن کنید تا جایی‌که خمیر لطیف شده و به‌ دست نچسبد. حدودا ۱۰دقیقه باید ورز داده شود. سپس خمیر را چانه بگیرید و داخل ظرف بگذارید. روی ظرف پارچه بیندازید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

۳- برای تهیه کراست روی نان، کره و شکر را در ظرفی تمیز ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد، نوبت به اضافه‌کردن پودر نارگیل می‌رسد، در حدی که پودر با مواد قبلی مخلوط شود، مواد را هم بزنید.

۴- حالا خمیر را که دوبرابر شده است، از کاسه دربیاورید و به تعداد دلخواه تقسیم کنید. هر قسمت را با دست گرد کنید و چانه بگیرید و در قالب کاپ‌کیک بریزید و روی آن کراست نارگیلی را پخش کنید. می‌توانید داخل خمیر را هم کمی کراست نارگیلی بگذارید که اصطلاحا نان مغزدار می‌شود.

۵- در این مرحله نان‌ها را درون فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰درجه، به‌مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز