خبرگزاری کار ایران

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها
کد خبر : ۱۱۰۸۴۰۲

در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

به گزارش ایلنا، در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

مواد لازم برای چهار نفر

  • شیر: یک پیمانه

  • خامه: نصف پیمانه

  • تربچه: ۴ تا ۵ عدد

  • گردو: ۱۰ تا ۱۲ عدد

  • سبزی خشک معطر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (نعنا، جعفری، ترخون، مرزه و ریحان)

  • خیار: ۴ تا ۵ عدد

  • پیازچه: ۲ عدد

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم

  • کشمش پلویی: یک پیمانه

  • ماست: ۴ پیمانه

  • دوغ ترش: یک لیتر

  • نان خشک: برای سرو

  • یخ: برای سرو

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

طرز تهیه

ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.

شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترش‌تر شود.

پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.

منبع:کجارو

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز