خبرگزاری کار ایران

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها
کد خبر : ۱۱۰۸۴۰۲

در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

به گزارش ایلنا، در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

مواد لازم برای چهار نفر

  • شیر: یک پیمانه

  • خامه: نصف پیمانه

  • تربچه: ۴ تا ۵ عدد

  • گردو: ۱۰ تا ۱۲ عدد

  • سبزی خشک معطر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (نعنا، جعفری، ترخون، مرزه و ریحان)

  • خیار: ۴ تا ۵ عدد

  • پیازچه: ۲ عدد

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم

  • کشمش پلویی: یک پیمانه

  • ماست: ۴ پیمانه

  • دوغ ترش: یک لیتر

  • نان خشک: برای سرو

  • یخ: برای سرو

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

طرز تهیه

ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.

شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترش‌تر شود.

پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.

منبع:کجارو

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز