خبرگزاری کار ایران

بهترین روش تهیه کمپوت خانگی زردآلو! بی نظیر و عالی

کد خبر : ۱۰۹۲۳۸۹

در مطلب زیر شما را با بهترین روش آماده کردن کمپوت زردآلوی خانگی آشنا می کنیم.

به گزارش ایلنا، برای اینکه بتوانید به خوبی کمپوت زردآلو را تهیه کنید ، باید زردآلو ها را به خوبی پاک کنید و همانند طرز تهیه مربای زردآلو ، آن ها را مدت زمانی در آب نگه دارید.

زرد آلو :1 کیلو

شکر :300 گرم

آب :6 فنجان

روش تهیه کمپوت زردآلو

ابتدا زرد آلوها را بشویید و بعد از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید .

آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.

بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید.

دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه  کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید  صبر کنیدتا کمی جوش بخورد و زردآلوها پخته شوند و له نشوند.

بعد از قوام شکر کمپوت را از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک شود.

منبع: نمناک

 

انتهای پیام/
پیشنهاد امروز