بهترین روش تهیه کمپوت خانگی زردآلو! بی نظیر و عالی
در مطلب زیر شما را با بهترین روش آماده کردن کمپوت زردآلوی خانگی آشنا می کنیم.
به گزارش ایلنا، برای اینکه بتوانید به خوبی کمپوت زردآلو را تهیه کنید ، باید زردآلو ها را به خوبی پاک کنید و همانند طرز تهیه مربای زردآلو ، آن ها را مدت زمانی در آب نگه دارید.
زرد آلو :1 کیلو
شکر :300 گرم
آب :6 فنجان
روش تهیه کمپوت زردآلو
ابتدا زرد آلوها را بشویید و بعد از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید .
آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید.
دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید صبر کنیدتا کمی جوش بخورد و زردآلوها پخته شوند و له نشوند.
بعد از قوام شکر کمپوت را از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک شود.
منبع: نمناک