طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور
فصل برگ مو است و بهترین فرصت برای پختن دلمه با برگ مو. در این مطلب طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور آموزش داده شده است.
به گزارش ایلنا، هر جای این خاک برای خودش یک دلمه و کوفته مخصوص دارد. اردبیلیها دلمه برگ موی ترش و شیرین دارند که خیلی هم خوشمزه و لذیذ است. البته با شیره انگور محلی و کمی سرکه و آب لیمو. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و پرطرفدار آموزش داده شده است.
مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)
۵۰۰ گرم برگ مو
یک عدد پیاز درشت
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده
نصف پیمانه روغن مایع
به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه
یکچهارم پیمانه شیره انگور
نصف پیمانه آبلیمو
یک پیمانه برنج
یکسوم پیمانه لپه
۴ قاشق سوپخوری زعفران دمکرده
به مقدار لازم سبزی معطر (مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری)
به میزان لازم سرکه
طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور
► مرحله اول
ابتدا برگ مو را با آب سرد بشویید و ۳ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا برگها نرم شوند.
► مرحله دوم
سبزیهای معطر را ریز خرد کنید.
► مرحله سوم
برنج و لپه را با هم شسته و در قابلمهای حاوی مقداری آب بریزید و با کمی نمک و زردچوبه بپزید.
► مرحله چهارم
پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن سرخ کنید. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد زیر گاز را خاموش کنید، سبزی معطر، برنج و لپه را هم اضافه کرده و نمک و فلفل را هم بریزید.
► مرحله پنجم
کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید، از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری داخل برگ گذاشته، دلمه را بپیچید و در قابلمه روی هم بچینید. دلمهها را بهصورت بقچه بسته و وارونه داخل قابلمه قرار دهید.
► مرحله ششم
دو لیوان آب، زعفران و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بگذارید، بپزد. در پایان پخت، سرکه، آب لیمو و شیره انگور را به دلمه اضافه کنید.
منبع:همشهری آنلاین