فوت و فنهای تهیه شیره توت
در گزارش زیر فوت و فنهای تهیه شیره توت را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درستکردن شیره آن میتوانیم مدتزمان طولانیتری از این خواص بهرهمند شویم.
۱- برای تهیه شیره توت سفید، توتهای شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
۲- پس از تمیز کردن توتها، آنها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.
۳- بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر انجام شود.
۴- قدری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.
۵- میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید.
۶- وقتی توتهای لهشده خوب پخته و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.
۷- برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
۸- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
۹- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.
۱۰- شیره خنکشده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
خواص توت
توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی کمک میکند.
منبع: خراسان