کیک شکلاتی نوتلا با مغز توتفرنگی
کیک شکلاتی با مغز توت فرنگی و فراستینگ نوتلا یک کیک عالی و بسیار خوشمزه که دستورپخت آن بسیار آسان و سرگرم کننده خواهد بود.
به گزارش ایلنا، کیک شکلاتی با مغز توت فرنگی و فراستینگ نوتلا یک کیک عالی و بسیار خوشمزه است که دستورپخت آن بسیار آسان و سرگرم کننده خواهد بود.
فقط کافیست اصول اولیه طرز تهیه کیک با خامه یا باترکریم را یاد بگیرید و آنگاه میتوانید بهترین کیکها با ایده آلترین طعمها را خلق کنید.
کیک شکلاتی
مواد لازم
آرد همه منظوره: ۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو: ۳/۴ پیمانه
جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
باترمیلک: ۱ پیمانه، در دمای اتاق
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ: ۳ عدد، در دمای اتاق
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول: ۳ قالب گرد کیک با قطر ۲۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید.
مرحله سوم: در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: در کاسه دوم تخم مرغ، باترمیلک، روغن مایع، آب گرم و وانیل را مخلوط کرده و با سرعت کم همزن برای ۳ دقیقه بزنید.
مرحله پنجم: مخلوط تخم مرغ را به آرامی در کاسه مواد خشک اضافه کرده و با سرعت متوسط همزن بزنید تا مواد ترکیب شوند(حدود ۳ دقیقه).
مرحله ششم: مایه کیک را بین ۳ قالب کیک بطور مساوی تقسیم کنید. برای این کار میتوانید از ترازوی آشپزخانه استفاده کنید.
میتوانید به جای ۳ قالب از ۲ قالب استفاده کرده و در نهایت زمان پخت را کمی افزایش داده و هر کیک را به دو لایه برش دهید.
مرحله هفتم: کیکها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید و با یک خلال دندان پخت کیک را بررسی کنید (خلال را در کیک فرو کرده و اگر تمیز بیرون آید یعنی کیک پخته است).
مرحله هشتم: کیک را از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا خنک شود سپس از قالب خارج کنید.
مرحله نهم: میتوانید کیکها را بعد از خنک شدن با سلیفون بپوشانید و تا یک هفته در فریزر نگهداری کنید و در زمان مورد نیاز کیک را تزئین کنیید.
برای روکش کیک می توانید از خامه نوتلا یا باترکریم نوتلا استفاده کنید که مواد مورد نیاز و طرز تهیه در ادامه شرح داده خواهد شد.
باترکریم نوتلا
مواد لازم
پودر قند: ۴ فنجان، الک شده
کره: ۱ و ۱/۲پیمانه، نرم شده در دمای اتاق
نوتلا یا شکلات صبحانه: ۱ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
خامه ترش پر چرب: ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول: کره و نوتلا را با هم مخلوط کرده و با سرعت متوسط تا زیاد به مدت ۲-۳ دقیقه بزنید.
مرحله دوم: پودر قند را در ۳ مرحله اضافه کنید و در هر مرحله با سرعت کم همزن ۳ دقیقه بزنید.
مرحله سوم: خامه ترش و وانیل را اضافه کرده و با سرعت متوسط همزن ۳ دقیقه دیگر بزنید.
بلافاصله از این باترکریم برای تزئین کیک استفاده کنید.
خامه نوتلا
مواد لازم
خامه شیرین شده: ۴۰۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه: ۱ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
تثبیت کننده خامه: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
مرحله اول: خامه را از شب قبل در یخچال قرار دهید یا به مدت ۱ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا به غلظت ماست برسد.
مرحله دوم: خامه را در ظرف فلزی ریخته و کمی تثبیت کننده خامه بریزید و با سرعت متوسط همزن بزنید تا کمی خامه سفت شود.
مرحله سوم: سرعت همزن را بالا برده و برای ۱۰ دقیقه دیگر خامه را بزنید تا خامه سفت شده و حجم بگیرد بعد از کمی سفت شدن خامه، نوتلا و وانیل را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر با همزن بزنید. سرعت همزن در فرم گرفتن خامه تاثیر گذار خواهد بود.
تزئین
بعد از پخت کیک ۳ لایه کیک خواهید داشت. کمی روی کیک را با چاقو برش داده تا سطح آن صاف و یکدست شود.
روی صفحه گردان یا ظرف سرو کمی خامه یا باتر کریم زده و کیک را روی آن قرار دهید.
لایه اول کیک را ابتدا با ۳ قاشق غذاخوری نوتلا بپوشانید (نوتلا باعث طعم بسیار بهتر در کیک خواهد شد).
سپس حدود ۱/۲پیمانه باترکریم یا خامه را روی کیک بزنید و از توت فرنگیهای برش زده شده استفاده کنید.
حدود ۱/۲ پیمانه باترکریم یا خامه را روی توت فرنگی بزنید و به خوبی در یک سطح صاف پخش کنید و این مراحل را برای لایه دوم و سوم کیک نیز تکرار کنید.
کیک را با یک لایه نازک از باترکریم یا خامه کاملا بپوشانید. سپس کیک را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا فیکس شود.
کیک را از فریزر بیرون آورده و با باقی مانده خامه یا باترکریم بپوشانید.
برای تزئین کیک از تعدادی توت فرنگی بزرگ و رسیده استفاده کنید.
منبع:برترین ها