طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه میباشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.
به گزارش ایلنا، پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه میباشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.
میتوانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.
پلو مرغ و قارچ را نیز میتوانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید. قارچ حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی، چون ویتامینهای B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
خلال پسته: ۵۰ گرم
زرشک: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
گام ۱
برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید.
گام ۲
سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.
گام ۳
سینههای مرغ را در برشهای مربعی شکل خرد کنید.
گام ۴
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برشهای مرغ را تفت دهید.
گام ۵
سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.
گام ۶
قارچها را ورقهای خرد کنید.
گام ۷
سپس قارچ، ادویهها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.
گام ۸
زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.
گام ۹
حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.
منبع:غذالند