خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کادایف شیری

طرز تهیه کادایف شیری
کد خبر : ۱۰۶۴۹۸۳

در گزارش زیر طرز تهیه کادایف شیری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کادایف شیری آشنا کنیم.

مواد لازم:

رشته کادایف: ۵۰۰ گرم

کره (ذوب شده): یک پیمانه

فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین

شیر: ۳ پیمانه

شکر: ۴ پیمانه

پودر پسته: برای سرو

خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو

طرز تهیه کادایف شیری

ابتدا شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید.

رشته‌ها را در حفره‌های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره‌ها پر شوند.

سپس مقداری فندق پودر شده به آن‌ها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید.

بقیه کره ذوب شده را روی رشته‌ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

رشته‌ها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آن‌ها بریزید.

سپس کادایف شیری را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آن‌ها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.

منبع:شبکه آشپزی

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز