سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید
امروز دستور خوشمزهترین و بی دردسرترین سوپ جو را برای شما می گذاریم که هم برای سفرههای افطاری بسیار مناسب است و هم می توان به عنوان یک وعده شام سبک روی آن حساب کرد.
به گزارش ایلنا، این نوع سوپ جو آسان و سریع آماده می شود و می تواند برای پیش غذای مهمانیها بسیار مناسب باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نوع سوپ را آموزش ببینید.
مواد لازم:
- ۵۰ گرم جو پرک
- ۱ عدد هویج
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
- ۱ عدد پیاز
- ۵۰ گرم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۰.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۴ پیمانه آب
طرز تهیه:
۱. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدهید و بعد رب را اضافه کنید.
۲. هویج را نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.
۳. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۴. حالا آب را اضافه کنید، مقدار آب باید به اندازه ای باشد که دو بند انگشت بالاتر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید حداقل یک ساعت آرام بپزد و جا بیافتد.
۶. نهایتا سوپ را داخل ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.
منبع:وبسایت دونفره