در گزارش زیر ۱۲ ترفند برای پخت شیر برنج را به شما آموزش میدهیم
۱۲ ترفند طلایی برای پخت شیر برنج خوشمزه افطار
به گزارش ایلنا، در ادامه قصد داریم شما را با ۱۲ ترفند برای پخت شیر برنج آشنا کنیم.
۱- اولین نکته برای پخت شیر برنج خوشمزه این است که از برنج و شیر با کیفیت استفاده کنید.
۲- برای اینکه به شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله آخر جا افتادن شیر برنج، به آن کمی گلاب اضافه کنید.
۳- در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری کنید.
۴- زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر که جوشید، حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت در قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود.
۵- میتوانید نبات را در مقداری آب حل و جایگزین شکر کنید.
۶- اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار و غلیظتر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مدنظرتان بریزید و چند ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
۷- برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید.
۸- برای خوشمزهتر شدن شیر برنج، خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلالها گرفته شود.
۹- برای تهیه شیر برنج زعفرانی همراه گلاب، شکر و مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
۱۰- اگر میخواهید شیر برنج را با خامه تهیه کنید یک پیمانه از شیر را کم کنید و بهجای آن یک پیمانه خامه بریزید.
۱۱- برای این که شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی داشته باشد، در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کنید.
۱۲- برای تهیه شیر برنج قالبی بدون پودر ژلاتین، باید شیر برنج را غلیظتر از همیشه درست کنید و فرصت دهید آب آن کاملا بخار شود، سپس آن را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
منبع: خراسان